Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: «Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο, είπα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω;»

0 40


Η Μαρία Μενούνος ήρθε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες μαζί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro και τον πατέρα της, Κώστα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία περιμένει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδί από παρένθετη μητέρα, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μαρία Βλάχου για την απώλεια της μητέρας της και τη μάχη της με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δήλωσε συγκινημένη.

Ποια ήταν τα πρώτα της συναισθήματα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα;

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;», εξομολογείται η Μαρία Μενούνος, τονίζοντας τη στήριξη που είχε από τον πατέρα και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», καταλήγει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος.

tlife.grΠηγή

Απάντηση