Αγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη να καταθέσει υπέρ της Ελένης -Τι θα δούμε την Παρασκευής | MEDIA

0 11


Δύο μέρες αργότερα, και η δίκη της Ελένης συνεχίζει προς την τελική ευθεία, στο επεισόδιο της Παρασκευής (02-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη αναγκάζεται να καταθέσει, ύστερα από εκβιασμό του Κυπραίου, με σκοπό να δώσει περισσότερα ελαφρυντικά στην Ελένη. Θυμίζουμε πως ο Κυπραίος την εκβίαζε με φωτογραφίες τους σε… απρεπείς πόζες ώστε να καταθέσει υπέρ της Ελένης.

Θα υποκύψει τελικά στον εκβιασμό του ή θα υπερτερήσει το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της στο επεισόδιο της Πέμπτης (02-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου.

Στον εισαγγελέα
ο Τόλλιας στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Τόλλιας παρουσιάζεται στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, και καταθέτει εναντίον του Δούκα. Το ίδιο βράδυ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του, να εκδικηθεί τον φόνο του Γιάννου, στο επεισόδιο της Πέμπτης (02-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μυρσίνη που καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Ελένης. Τέλος, ο Δούκας που γλίτωσε την κατηγορία του φόνου, πληροφορείται πως η σύλληψη του είναι προ των πυλών…

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More