Ο CEO είπε ότι δεν θα υπάρξει OnePlus 8T Pro γιατί το OnePlus 8 Pro είναι top

0 2


Μέχρι τώρα μπορούσαμε να θεωρήσουμε φήμες τις αναφορές που έλεγαν ότι δεν θα κυκλοφορήσει το OnePlus 8T Pro, αλλά πλέον έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από τον CEO της εταιρείας, τον Pete Lau.

Ο Lau είπε στους χρήστες του Weibo ότι φέτος δεν θα κυκλοφορήσει OnePlus 8T Pro. Επίσης, δήλωσε ότι όσοι ενδιαφέρονται για “Pro-level” προϊόντα μπορούν να αγοράσουν το σχεδόν έξι μηνών OnePlus 8 Pro, το οποίο χαρακτήρισε ως τον ετήσιο βασιλιά της εταιρείας.

Η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει το OnePlus 8T Pro γιατί το OnePlus 8 Pro δεν προσφέρει περιθώρια βελτίωσης. Πολύ απλά ο Lau είπε ότι το 8 Pro είναι ένα κορυφαίο smartphone που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο τη δεδομένη στιγμή.

Τέλος, ο Lau ανέφερε ότι το OnePlus 8T κρύβει κάτι εκπληκτικό το οποίο αξίζει να περιμένουμε να δούμε στην παρουσίαση του. Όλα αυτά βέβαια είναι απλά λόγια, έστω μέχρι να ανακοινωθεί το τηλέφωνο ή να διαρρεύσει αυτό το φοβερό χαρακτηριστικό – ή ότι είναι τέλος πάντων.Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More