Εξαλλος ο Σπύρος Πώρος με τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM 3 -«Tαπεινώνεις 18χρονα παιδιά» | ΖΩΗ

0 12


Η πρώτη δοκιμασία του GNTM 3 ήταν μια γυμνή φωτογράφιση, η οποία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Σπύρου Πώρου στα social media.

Το σπίτι του GNTM 3 υποδέχθηκε τους 20 παίκτες και μετά από το πρώτο βράδυ προσαρμογής, τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωπα με την γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε για το concpet της φωτογράφισης: «To γυμνό είναι φάρος για την καριέρα ενός μοντέλου και πρέπει να είναι φυσικό και κανονικό». Ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος βλέποντας το επεισόδιο του GNTM 3 θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Mε την ιδιότητα του φωτογράφου, ο Σπύρος Πώρος κατέκρινε το concept της γυμνής φωτογράφισης δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν οι υποψήφιοι σε τέτοιες διαδικασίες και ότι το γυμνό δεν είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς ενός μοντέλου. «Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το αιχμηρό σχόλιο του Σπύρου Πώρου κατά του GNTM 3 στο Bovary.gr

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More