Κουτάβι έβαλε σμόκιν και περίμενε τους νέους ιδιοκτήτες -Δεν εμφανίστηκαν ποτέ | ΖΩΗ

0 26


Viral έγινε τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο, η φωτογραφία ενός κουταβιού που ετοιμάστηκε να υποδεχθεί την καινούργια του οικογένεια.

Το κουτάβι με το όνομα Βίνσετ, φόρεσε το σμόκιν του και περίμενε τους ανθρώπους που θα το αγαπήσουν και θα το κάνουν μέλος της οικογένειάς τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει η φιλανθρωπική οργάνωση από την Κολομβία Fundación Rescátame, οι άνθρωπο που είχαν δηλώσει πρόθυμοι να τον υιοθετήσουν ακύρωσαν το ραντεβού την τελευταία στιγμή.

Φωτογραφίες: Το κουτάβι που περίμενε καλοντυμένο τη νέα του οικογένεια

«Ο Βίνσεντ ντύθηκε και καλλωπίστηκε, έτοιμος για υιοθεσία. Οι ενδιαφερόμενοι δεν ήρθαν ποτέ να τον παραλάβουν. Εκεί που ήταν έτοιμος για νέα οικογένεια, ακύρωσαν την υιοθεσία», έγραψε στο Instagram η φιλοζωική.

«Και μετά μας ρωτούν γιατί είμαστε τόσο αυστηροί με την διαδικασία υιοθέτησης – γι ‘αυτό! Επειδή δεν θέλουμε να έχουμε αμφιβολίες ότι οι τετράποδοι φίλοι μας θα πέσουν σε καλά χέρια. Αν θέλετε να υιοθετήσετε, λάβετε υπόψη ότι η δέσμευση είναι για πάντα, τα ζώα δεν είναι αντικείμενα που μπορείτε να αποκτήσετε όποτε σας έρθει και για όσο καιρό θέλετε», πρόσθεσε.

Η ιστορία του κουταβιού, βέβαια, είχε αίσιο τέλος, καθώς υιοθετήθηκε από μια άλλη οικογένεια, η οποία είναι έτοιμη να του χαρίσει σπίτι και αγάπη.

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More