Κορωνοϊός -Ρωσία: Αυξάνονται τα κρούσματα, μπαίνουν σε ετοιμότητα εφεδρικές κλίνες στις ΜΕΘ | ΚΟΣΜΟΣ

0 2


Στην ρωσική πρωτεύουσα εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, άρχισαν να τίθενται σε ετοιμότητα οι εφεδρικές κλίνες για ασθενείς Covid-19.

Την πληροφορία έδωσε σήμερα η αναπληρώτρια δήμαρχος της Μόσχας αρμόδια για ζητήματα κοινωνικής ανάπτυξης Αναστασία Ράκοβα, την ώρα που τα κρούσματα στην πρωτεύουσα, αλλά και συνολικά στη χώρα παρουσιάζουν σημαντική αύξηση.

«Στην Μόσχα παρατηρείται η ίδια τάση που παρατηρείται παγκοσμίως, αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων και ταυτόχρονα αυξάνονται καθημερινά οι εισαγωγές στα νοσοκομεία. Γι’ αυτό προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε επαρκή αριθμό κλινών» είπε.

Εφεδρικές
κλίνες αποκλειστικά για περιστατικά
κορωνοϊού

«Για
τον λόγο αυτό αρχίζουμε να αξιοποιούμε
τις εφεδρικές κλίνες που προορίζονταν
αποκλειστικά για κρούσματα του κορωνοϊού»
συνέχισε
ο Ράκοβα, επισημαίνοντας ότι οι
καθιερωμένες όπως και οι έκτακτες
ιατρικές υπηρεσίες θα συνεχίζουν να
παρέχονται πλήρως.

Το επιχειρησιακό κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας που ελέγχει και παρακολουθεί την κατάσταση που σχετίζεται με τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην ρωσική πρωτεύουσα καταγράφηκαν 1.560 νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Αυξάνεται ο αριθμός ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία

Παράλληλα αυξάνεται ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που εισάγονται στα νοσοκομεία και το τελευταίο εικοσιτετράωρο εισήχθησαν στα νοσοκομεία 797 άτομα. Στο ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκαν 70.000 τεστ κορωνοϊού.

Οι Αρχές συστήνουν στους ηλικιωμένους άνω των 65 να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στη ρωσική πρωτεύουσα, προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του ιού.

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More