Ετοιμάζει νέα λίστα Πέτσα για τους καναλάρχες, κουνάει και το δάχτυλο

0 0


Στέλιος Πέτσας

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα δικαιολογία για να μοιράσει αφειδώς κρατικό χρήμα σε ΜΜΕ βρίσκει η κυβέρνηση με τον Στέλιο Πέτσα να ανακοινώνει πως η καινούργια διαφημιστική καμπάνια θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Παρά το γεγονός ότι το ΕΣΥ βρίσκεται στο «κόκκινο», παρά την μεγάλη ύφεση και τα μαύρα σύννεφα για οικονομία και εργαζόμενους, η κυβέρνηση επιμένει να δείχνει την ξεκάθαρη στόχευσή της.

Μετά τα εκατομμύρια που θα μοιράσει στις ιδιωτικές κλινικές, προγραμματίζει και τη δημιουργία νέας λίστας Πέτσα με κρατικό χρήμα προς τα ΜΜΕ, κι ας υπήρξε ορυμαγδός αντιδράσεων για τα είκοσι εκατομμύρια της προηγούμενης λίστας.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε σήμερα ανένδοτος στη Βουλή κάνοντας λόγο για «καμπάνια ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών», πάντα με πρόσχημα τον κορονοϊό. 

Ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στην σχετική διάταξη που έχωσαν μέσα στο νομοσχέδιο για στο νομοσχέδιο για τους πλημμυροπαθείς ανακοίνωσε ότι η καμπάνια θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και θα υπάρξει ανάδοχος που θα αναλάβει να μοιράσει τα χρήματα. Το ποσό που θα διατεθεί για αυτή την καμπάνια θα είναι 2 εκατομμυρίων ευρώ συν το ΦΠΑ.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης «γιατί δεν προχωράει με την μέθοδο των δωρεάν τηλεοπτικών μηνυμάτων που είναι υποχρεωμένα τα πανελληνίας εμβέλεια κανάλια να προβάλουν», ισχυρίστηκε ότι «τα δωρεάν μηνύματα είναι χρήσιμα» αλλά αυτά θα πρέπει να τα δούμε και ως την αποτελεσματικότητά τους. 

Έδωσε ως παράδειγμα τα δωρεάν μηνύματα του υπουργείου Παιδείας για την πανδημία στο άνοιγμα των σχολείων και σε τι ώρες και με ποια συχνότητα αυτά προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ, παραδεχόμενος, ουσιαστικά, την αποτυχία της κυβέρνησης σε αυτόν τον τομέα προβολής.Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More