Πρεμιέρα για την πλατφόρμα του Covid-19

0 4


© Gregory Alekhin. | Dreamstime.com

Πληροφορίες που αφορούν στη διαχείριση θεμάτων της καθημερινότητας την περίοδο του νέου κορονοϊού παρέχει η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης που είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ανοίγει τις επόμενες ώρες. 

Μεταξύ άλλων, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα μέτρα που ισχύουν σε κάθε περιοχή, καθώς και την επιδημιολογική της εικόνα.

Στην ιστοσελίδα covid19.gov.gr, οι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν έναν χάρτη της Ελλάδας με δύο βαθμίδες: ανά Δήμο και ανά Περιφερειακή Ενότητα. Στον διαδραστικό χάρτη θα εμφανίζεται ο βαθμός επικινδυνότητας ο οποίος ισχύει εκείνη τη χρονική περίοδο για την περιοχή που ενδιαφέρει τον κάθε πολίτη.

Κάθε Δήμος ή αντιστοίχως κάθε Περιφερειακή Ενότητα είναι χρωματισμένη με έναν από τους τέσσερις βαθμούς: πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο. Οι πολίτες θα μπορούν να βάζουν σε ειδικό πεδίο τον ταχυδρομικό τους κώδικα και να ενημερώνονται τι ισχύει ανά περιοχή και ανά τομέα δραστηριότητας.

Υπάρχει ακόμη ένας πίνακας στον οποίο θα αναρτώνται και θα αναλύονται τα μέτρα τα οποία ισχύουν, ανά χρωματική κατηγορία (πράσινο, κίτρινο κοκ.) και ανά δραστηριότητα (για παράδειγμα σχολεία, εστίαση, ΜΜΜ, άθληση κλπ.).Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More