fbpx

Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που είναι λιγότερο πιθανόν να ερωτευθούν μεταξύ τους

0 3

Ας δούμε παρακάτω ποιοι είναι οι 6 συνδυασμοί ζωδίων που είναι πιο δύσκολο να ερωτευτούν

Κριός και Ιχθείς

Ο Κριός και οι Ιχθείς αγωνίζονται να τα βρουν επειδή κινούνται και οι δύο με πολύ διαφορετικούς ρυθμούς. Ο Κριός παίρνει γρήγορα φωτιά, ενώ οι Ιχθείς χρειάζονται λίγο χρόνο, κατά τον οποίο αναπτύσσουν εμπιστοσύνη και εμβαθύνουν τη συναισθηματική τους σύνδεση. Ο ανυπόμονος Κριός μπορεί να εκτροχιάσει αυτήν τη διαδικασία πριν καν ξεκινήσει. Ενώ αυτοί οι δύο μπορεί να βρουν μια παθιασμένη σύνδεση που έρχεται εύκολα, στην πραγματικότητα το να ερωτευθούν μπορεί να αποδειχθεί αρκετά πιο δύσκολο.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερος ο Μάιος

Δίδυμοι και Αιγόκερως

Ένα ειδύλλιο Δίδυμου και Αιγόκερω είναι σαν να ενώσεις τη γη και τον ουρανό. Με άλλα λόγια, θα χρειαστεί μια επική δουλειά. Ο Δίδυμος είναι η πεμπτουσία του αέρα. Πηγαίνει με το ρεύμα και ακολουθεί την περιέργειά του όπου κι αν τον μεταφέρει. Ο Αιγόκερως, ωστόσο, είναι τόσο προσγειωμένος όσο δεν πάει. Αυτοί οι δύο απλώς προσεγγίζουν τη ζωή διαφορετικά και αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο τριβής σε μια σχέση.

Καρκίνος και Υδροχόος

Ο Καρκίνος ένα ζώδιο του νερού που λαχταρά τα ατελείωτα βάθη της συναισθηματικής ενσυναίσθησης. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα που καθοδηγείται από τη νοημοσύνη του και δεν έχει υπομονή για το μελόδραμα. Ενώ υπάρχουν τρόποι που αυτοί οι δύο μπορούν να ωφεληθούν και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον, το τέχνασμα είναι να βρεθεί ένας δρόμος για τη δημιουργία ενός συναισθηματικού δεσμού προτού ο Καρκίνος πληγωθεί από την ψυχρότητα του Υδροχόου και ο Υδροχόος αποθαρρυνθεί από την ανάγκη του Καρκίνου για συναισθηματική επικύρωση.

Λέων και Ταύρος

Ο Λέων και ο Ταύρος έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλο αν μπορούν να ξεπεράσουν τα εγώ τους για αρκετό καιρό για να το συνειδητοποιήσουν. Ο Λέων είναι ζεστός και πιστός, ενώ ο Ταύρος λατρεύει την οικογένεια και χτίζει μια άνετη και σταθερή ζωή. Θέλουν τα ίδια πράγματα μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, το να φτάσουν εκεί είναι δύσκολο για αυτούς τους δύο, καθώς τείνουν να συγκρούονται και να είναι και οι δύο πολύ πεισματάρηδες για να υποχωρήσουν σε έναν καυγά.

Παρθένος και Ζυγός

Ο Ζυγός εκτιμά την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή του, σε σημείο που θα κάνει σχεδόν το οτιδήποτε για να αποφύγει τις συγκρούσεις. Ο Παρθένος, ωστόσο, υπερηφανεύεται για το ότι είναι πολύ άμεσος και ειλικρινής στην επικοινωνία του. Αν και δεν σκοπεύουν να ξεκινήσουν έναν καυγά με αυτό το στυλ επικοινωνίας, ο Ζυγός μπορεί να το ερμηνεύσει ως εχθρότητα και να κλειστεί στον εαυτό του. Σε αντάλλαγμα, ο Παρθένος απογοητεύεται όταν αισθάνεται συνεχώς σαν να μην ακούγεται.

Σκορπιός και Τοξότης

Ο Σκορπιός και ο Τοξότης έχουν μεγάλες διαφορές. Ο Σκορπιός θέλει μια σταθερή δέσμευση ώστε να μπορεί να οικοδομήσει εμπιστοσύνη. Ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία και μεγάλη ανεξαρτησία. Μαζί, πυροδοτούν τους βαθύτερους φόβους ο ένας του άλλου για τις σχέσεις, οπότε είναι δύσκολο να ανοιχτούν και να δείξουν το είδος της ευαισθησίας που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια πραγματική σχέση αγάπης.

Google News - Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που είναι λιγότερο πιθανόν να ερωτευθούν μεταξύ τουςΠατήστε εδώ και ακολουθήστε το O-Efialtis.com στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις Eιδήσεις

Αν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας άρθρα, πατήστε εδώ: Εγγραφή στο Newsletter

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

You might also like
Σχολιάστε το άρθρο

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More