«Μεγάλη ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση στον Βιεϊρίνια» | ΣΠΟΡ

0 3


Στην αποκάλυψη ότι ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από μεγάλη ελληνική ομάδα προχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Metrosport.

Ο προπονητής της Νεάπολης, στην οποία κάνουν προπονήσεις ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο, επισήμανε ότι ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ περιμένει ακόμη και τώρα μια καλή πρόταση από τη διοίκησή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια:

«Κάνουμε μαζί προπονήσεις. Είναι εδώ δύο-τρεις εβδομάδες με την ομάδα και προπονούνται. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που έρχονται και προπονούνται μαζί μας και τους κάναμε ένα τραπέζι».

Για το αν θα ανανεώσει ο Βιεϊρίνια:

«Οι διοικούντες το ξέρουν αυτό. Προπονείται εντατικά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ίδιο και ο Μαουρίσιο. Περιμένει τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ χαμηλών τόνων ο Αντρέ. Μέσα στο γήπεδο είναι λιοντάρι, ενώ έξω είναι όπως θα λέγαμε… κοριτσάκι. Πήρε το αυτί μου κάποιες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και της Ελλάδας ότι ενδιαφέρονται. Δεν άκουσα όνομα. Ξέρω ότι μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα του έκανε πρόταση».

Για το αν μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα:

«Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν νομίζω ότι θέλει να πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Φυσικά, θα κοιτάξει να κλείσει κάπου, γιατί ζει με το ποδόσφαιρο. Είναι η ζωή του. Ενδιαφέρεται να είναι σε μια ομάδα και να περνά καλά, δεν ενδιαφέρεται για το χρηματικό. Γίνεται ένα με τα παιδιά μας εδώ. Πιστεύω ότι κάπου αλλού σκαλώνει η ιστορία με τον ΠΑΟΚ, όχι στο χρηματικό. Τον παρακάλεσα μάλιστα να βγει να μιλήσει και να εξηγήσει τι συνέβη. Πιστεύω ότι δεν τον σεβάστηκαν όπως έπρεπε. Μου φαίνεται παράξενο να μη γίνεται κάποια συζήτηση».

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More