Στις κάλπες δικαστές και εισαγγελείς, για την ανάδειξη διοικήσεων Πρωτοδικείου και Εφετείου | ΕΛΛΑΔΑ

0 5


Στις κάλπες προσέρχονται αύριο το πρωί οι δικαστές και οι εισαγγελείς της Αθήνας για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων του Πρωτοδικείου και του Εφετείου, καθώς και των Εισαγγελιών Πρωτοδικών και Εφετών.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των διοικήσεων των δύο μεγαλύτερων δικαστηρίων της χώρας θα διεξαχθεί υπό τα υγειονομικά δεδομένα που ορίζονται για την πανδημία του κορονοϊού, καθώς ήδη έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα.

Για την θέση του επικεφαλής της Διοίκησης του Πρωτοδικείου την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων τους διεκδικούν οι πρόεδροι Πρωτοδικών, Νίκος Ζαγοριανός, Παναγιώτης Λεβενιώτης και Σοφία Φούρλαρη, όλοι τους έμπειροι δικαστικοί λειτουργοί και με μακρά θητεία στην απονομή δικαιοσύνης.

Υποψήφιοι για την διοίκηση του Εφετείου είναι οι πρόεδροι Εφετών, Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, μέλος σήμερα στην Διοίκηση του δικαστηρίου και ο Δημήτρης Τράγκας.

Στους εισαγγελείς Εφετών την θέση του προϊσταμένου διεκδικεί μόνο ένας υποψήφιος που είναι ο νυν προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ιωάννης Μωραϊτάκης. Μία είναι η υποψηφιότητα και για την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με την εισαγγελέα Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου να ζητά την έγκριση των συναδέλφων της εισαγγελικών λειτουργών για την θέση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας.

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More