Αγριες Μέλισσες: Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης | MEDIA

0 1


Σαρωτικές οι εξελίξεις μόλις στο 4ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες», που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη του μυστικού των αδερφών Σταμίρη.

Η Θεοδοσία προειδοποιεί την Ελένη πως θα καταδώσει την ίδια και τις αδελφές της για τον φόνο του Σέργιου στο επεισόδιο της Πέμπτης (17/09) στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Έτσι, η Ελένη αναγκάζεται να προχωρήσει σε μια συμφωνία μαζί της.

Ο
Νικηφόρος προστατεύει τον Δούκα στις
«Άγριες Μέλισσες»

Μπορεί να βοήθησε να αποκαλυφθεί η απάτη με τη βιομηχανική ζώνη, ο Νικηφόρος όμως δε δέχεται να δώσει στον Μιλτιάδη τα στοιχεία που μπορούν να καταστρέψουν τον Δούκα.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος καταφέρνει να πάρει από τον γέροντα Νικόδημο τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απιστία της Μυρσίνης. Ο μυστηριώδης άνδρας εκβιάζει την σύζυγο του Δούκα Σεβαστού, ζητώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να το σκάσει από το Διαφάνι. Πώς θα αντιδράσει η Μυρσίνη, στο επεισόδιο της Πέμπτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Το
κλίμα χαράς θα κοπεί απότομα στο Διαφάνι

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού, λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους. Όμως, το γιορτινό κλίμα θα χαλάσει η εξαφάνιση του μικρού γιου του Τόλλια αλλά και μια μεγάλη αποκάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα. Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε, στο επεισόδιο της Πέμπτης, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More