Το πρώτο μήνυμα του Πογκμπά μετά τον τραυματισμό του: «Δεν θα τα παρατήσω, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

0 14


Για ακόμη μια φορά μέσα στη σεζόν η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στον πρόσφατο αγώνα κόντρα στη Κρεμονέζε, με αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς».

Με βίντεο στα social media ο 30χρονος μέσος ευχαρίστησε τον κόσμο της Γηραιάς Κυρίας για την στήριξη προς το πρόσωπό του, ενώ ανέφερε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και δεν θα τα παρατήσει.

«Γεια σε όλους, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφραστώ μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής.

Πρώτα από όλα, επιτρέψτε μου να ανακεφαλαιώσω τη σεζόν μου, η οποία ήταν πολύ, πολύ περίπλοκη, με προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όπως ξέρετε, ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα και αυτό που συνέβη ήταν δύσκολο, πάνω από όλα ψυχολογικά.

Προσπάθησα να βρω παρηγοριά σε αυτό που αγαπώ: να παίζω ποδόσφαιρο και να δουλεύω στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί ήμουν πολύ άτυχος. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω υπομονή, αλλά ήδη σήμερα, νιώθω καλύτερα ψυχολογικά.

Πρώτα από όλα, χάρη στον Θεό, πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε θετικοί και να έχουμε πίστη. Ευχαριστώ επίσης εσάς τους φιλάθλους, ευχαριστώ τον κόσμο στο γήπεδο, τον σύλλογο, που πάντα με στήριζε και με συνόδευε. Χάρη σε σας μπόρεσα να διατηρήσω το ηθικό μου ψηλά, με πιέζετε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Έμαθα πολλά φέτος και νομίζω ότι όλα όσα έγιναν θα με βοηθήσουν να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Διανοητικά και σωματικά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να επιστρέψω στην κορυφαία φόρμα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα και τον σύλλογό μου και να κερδίσω ένα τρόπαιο, γιατί για αυτό ήρθα εδώ.

Λοιπόν, ήθελα απλώς να σας πω ότι δεν θα τα παρατήσω, δεν θα με νικήσουν. Θα τα δώσω όλα. Σας ευχαριστώ και πάλι».

Πηγή

Απάντηση