Η Μέγκαν Μαρκλ κι ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν τις 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνιση στο Frogmore Cottage | ΖΩΗ

0 2


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ επέστρεψαν τα χρήματα που ξόδεψαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο Frogmore Cottage, όπου επρόκειτο να ζήσουν, ανακοίνωσε σήμερα το ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκαν έντονη κριτική για την ανακαίνιση του ακινήτου με δημόσια έξοδα μετά την απόφασή τους να απομακρυνθούν από το παλάτι του Κένσινγκτον. Λίγους μήνες αργότερα εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια και μετακόμισαν στη Βόρεια Αμερική, κατευθυνόμενοι πρώτα στον Καναδά πριν εγκατασταθούν τελικά στις ΗΠΑ.

Η σημερινή δήλωση έρχεται λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε μια σημαντική συμφωνία με το Netflix, που φέρεται να ανέρχεται σε 112 εκατομμύρια λίρες, για να κάνει ντοκιμαντέρ και παιδικές εκπομπές. Αρχικά λεγόταν, ότι θα χρειάζονταν 11 χρόνια για να επιστρέψουν το τεράστιο ποσό στους Βρετανούς φορολογούμενους.

Σήμερα, ένας εκπρόσωπος των Sussexes επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει επιστρέψει το πλήρες δημόσιο χρήμα που δαπανήθηκε για τις ανακαινίσεις. όπως επισημαίνει επίσης, τοFrogmore Cottage θα παραμείνει το οικογενειακό σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βασιλική ανταποκρίτρια Rebecca English μοιράστηκε την ανακοίνωση σε μια σειρά tweets.

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More