Το πανέξυπνο τρικ για να μετατρέψεις κάθε τραπέζι του σπιτιού σε γραφείο -Έτσι θα αποφύγεις τη φθορά | ΓΥΝΑΙΚΑ

0 3


Το τραπέζι δεν είναι μόνο ένα από τα πιο σημαντικά έπιπλα του σπιτιού, αλλά και εκείνο με τις περισσότερες και διαφορετικές χρήσεις: εκεί τρώμε, αφήνουμε πράγματα αλλά και το διακοσμούμε.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μετατρέπουμε το τραπέζι της κουζίνας ή της τραπεζαρίας σε ένα άτυπο γραφείο, όπου το χρησιμοποιούμε για τη δουλειά μας -ιδιαίτερα στη διάρκεια της καραντίνας αλλά και μέχρι τώρα, πολλοί είναι εκείνοι που βρήκαν στην κουζίνα το νέο τους χώρο εργασίας.

Έτσι, λάπτοπ, βιβλία και χαρτιά έγιναν η νέα διακόσμηση του τραπεζιού, αντικαθιστώντας κεριά και βάζα. Ωστόσο, όλα αυτά τα αντικείμενα μπορούν να φθείρουν την ξύλινη επιφάνεια με τον καιρό, καταστρέφοντας το φινίρισμά της.
Το να κάθεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετακινώντας ή τρίβοντας τα αντικείμενα μπορεί να δημιουργήσει σημάδια -και ένα τραπεζομάντηλο δεν λύνει το πρόβλημα. Αντίθετα, το έξυπνο και απλό design hack που ανακαλύψαμε στο Apartment Therapy θα σου λύσει τα χέρια.

Δες το πανέξυπνο τρικ για να μετατρέψεις το τραπέζι σε γραφείο στο Bovary.gr

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More