fbpx

Η Νανά «καρφώνει» την Τατιάνα για τη συνέντευξη του πρώην της: «Θα αντιδράσω δια της νομικής οδού»! Οι κατηγορίες για μονομερή κάλυψη και παράνομη συμπεριφορά

0 23

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας με την υγεία της, η Νανά Παλαιτσάκη είχε έναν επεισοδιακό χωρισμό με τον κατά δέκα χρόνια νεότερο σύντροφό της, Βασίλη Μιχαλόπουλο. Τόσο επεισοδιακό που, οι δυο πρώην ερωτευμένοι σύντροφοι, τις τελευταίες μέρες ανταλλάσσουν εξώδικα και μηνύσεις.

Η Νανά µέσω εξωδίκων αλλά και µμήνυσης που κατέθεσε, εγκάλεσε τον Βασίλη Μιχαλόπουλο για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Εκείνος από την πλευρά του κάνει λόγο για σκηνοθετηµένες συκοφαντίες, υποστηρίζοντας ότι η πρώην εκδότρια δεν µπόρεσε να αντέξει τον χωρισµό και γι΄αυτό το λόγο έκανε αυτές τις καταγγελίες.

banner sunday728 90 - Η Νανά «καρφώνει» την Τατιάνα για τη συνέντευξη του πρώην της: «Θα αντιδράσω δια της νομικής οδού»! Οι κατηγορίες για μονομερή κάλυψη και παράνομη συμπεριφορά

Η συνέντευξη στη Στεφανίδου

Σήμερα ο Βασίλης Μιχαλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δήλωσε μεταξύ άλλων: “Με το που της ζήτησα να χωρίσουμε, ήρθαν εξώδικα, ήρθαν μηνύσεις και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Δηλαδή, εγώ τα βλέπω όλα αυτά και γελάω… Όλα». Δηλώσεις στην εκπομπή έκανε και ο δικηγόρος του, Χάρης Κατσιβαρδάς.

Λίγη ώρα αργότερα, η Παλαιτσάκη απάντησε με τη σειρά της στις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της, «φωτογραφίζοντας» και «καρφώνοντας» την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με το εξής μακροσκελές κείμενο στο facebook:

Η απάντηση της Νανάς

Προς μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση, «συνάδελφοι» δημοσιογράφοι εδώ και μέρες αναπαράγουν άκριτα και ατεκμηρίωτα άκρως συκοφαντικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς ως προς την προσωπικότητά μου. Αφού εξάντλησα όλα τα περιθώρια υπομονής και καλοπιστίας, δεν μου έχει μείνει πλέον κανένα περιθώριο παρά να αντιδράσω δια της νομικής οδού.

Προκύπτει ότι τα επίμαχα δημοσιεύματα, οι εκπομπές κλπ προβαίνουν σε εν γνώση τους αναληθή, μονόπλευρη και επιλεκτική ανάδειξη του επίμαχου ζητήματος περί διακοπής της συμβίωσης μου με τον ήδη μηνυόμενο για ενδοοικογενειακή βία κατ’ επανάληψη Βασίλειο Μιχαλόπουλο.

Καθώς επίσης, φιλοτεχνούν ενώπιον της ευρείας κοινής γνώμης τη σκιαγράφηση μου ως προσώπου που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη με δήθεν ευτελή αντεκδικητικά κίνητρα επί εγκατάλειψης και «σκηνοθετημένη» εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Από την στιγμή που το έτερο εμπλεκόμενο μέρος σε μια αντιδικία ΔΕΝ επιθυμεί να προβεί σε δηλώσεις-δήλωση που έχω αναρτήσει μάλιστα στο παρόν προφίλ!, η μονομερής κάλυψη και παρουσίαση της αντιδικίας αυτή, συνιστά άκρως μεροληπτική, καταχρηστική και άρα παράνομη συμπεριφορά.

Ακόμα περισσότερο μάλιστα, όταν αυτή αφορά την αυτούσια αναπαραγωγή ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεων εκ μέρους του κ. Μιχαλόπουλου.

Περιττό δε, να επισημάνω ότι στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα περί ενδοοικογενειακής βίας, τα τηλεδικαστηρία και η δημόσια τοποθέτηση των συνηγόρων των εμπλεκόμενων μερών υποβιβάζουν την τελική κρίση της Δικαιοσύνης, ενώ η κοινή γνώμη θα έχει ήδη διαμορφώσει εικόνα χωρίς να έχουν τεθεί υπόψη της κρίσιμα στοιχεία, παρά μόνο η «θέα» από τα τηλεπαράθυρα.
Ως προς την ενδοοικογενειακη βία μάλιστα, είμαι δημοσιογράφος-γυναίκα και παντοντε αναδείκνυα τέτοιους είδους ευαίσθητα θέματα για τα οποία δυστυχώς, το νομικό-θεσμικό πλαίσιο είναι τόσο φτωχό στη χώρα μας.

Κάθε άνθρωπος που φτάνει στο σημείο να καταγγείλει μια τέτοια συμπεριφορά εις βάρος του, τσαλακώνεται και αναγκάζεται να ξαναζήσει τον εξευτελισμό του, ελπίζοντας σε μια έστω αργή δικαίωση. Έχω υπομονή και πίστη ως προς τη δικαίωσή μου σε κάθε επίπεδο από την Ελληνική Δικαιοσύνη και σέβομαι κάθε διαδικασία της. Είναι η μόνη αρμόδια για την τελική κρίση σε όλα τα ανωτέρω ζητήματα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα μηνύματα αγάπης σε συμπαράστασης.

patkiout.gr

1618750323 52 Google News - Η Νανά «καρφώνει» την Τατιάνα για τη συνέντευξη του πρώην της: «Θα αντιδράσω δια της νομικής οδού»! Οι κατηγορίες για μονομερή κάλυψη και παράνομη συμπεριφοράΠατήστε εδώ και ακολουθήστε το O-Efialtis.com στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις Eιδήσεις

Αν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας άρθρα, πατήστε εδώ: Εγγραφή στο Newsletter

Πηγή

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

You might also like
Σχολιάστε το άρθρο

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More