Στέφανος Τσιτσιπάς: Οργή στο Twitter ύστερα από το ξέσπασμα εις βάρος της μητέρα του

0 22


Ένα ακόμα ξέσπασμα, αυτή τη φορά εναντίον της μητέρας του, είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Μεντβέντεφ στη Ρώμη. Μόλις ο Μεντβέντεφ έκανε break, η μητέρα του άρχισε να του δίνει οδηγίες στα ρώσικα. Η κίνηση αυτή εκνεύρισε τον Έλληνα τενίστα, καθώς ο αντίπαλός του είναι Ρώσος.

Τότε ο Τσιτσιπάς ξέσπασε εναντίον της μητέρας του. «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά».

Στη συνέχεια το No5 στην παγκόσμια κατάταξη ακούγεται να λέει: «Μ@@@μένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου».

Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τη μητέρα του τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τη μητέρα του τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με τον τενίστα, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που τον υποστήριξαν.

reader.gr

Πηγή

Απάντηση