Πώς να επιλέξετε όλα στο Gmail

0 17


a gmail inbox in perspective is in the background with the gmail logo in perspective in the foreground
Το Gmail είναι από τις καλύτερες εφαρμογές email στο Android και για καλό λόγο. Διαθέτει συμπαγή αυτοματισμό, φίλτρα και εργαλεία που μπορείτε να επωφεληθείτε. Τα εισερχόμενα email τείνουν να γεμίζουν με ανεπιθύμητα και ενώ μπορείτε να φιλτράρετε, να ταξινομήσετε και να διαγράψετε τα στοιχεία των εισερχομένων, η διαδικασία απαιτεί χειροκίνητο άγγιγμα. Μερικές φορές, το χειροκίνητο άγγιγμα είναι να διαγράψετε ό,τι φαίνεται ή τουλάχιστον να το αρχειοθετήσετε, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.


Αν και οι εφαρμογές Gmail για κινητά δεν σας επιτρέπουν να επιλέξετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε iPhone και σε κορυφαία οικονομικά τηλέφωνα Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού για να ολοκληρώσετε την εργασία.

Το ANDROIDPOLICE VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΚΥΛΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Πώς να επιλέξετε όλα στο Gmail σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή

Για να διαγράψετε το email σας ή να κάνετε μαζική διαχείριση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Επιλογή όλων του Gmail, την οποία μπορείτε να κάνετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή ως εξής:

 1. Ανοιξε Gmail και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας Google εάν χρειάζεται.
 2. Όταν βρίσκεστε στα εισερχόμενα του Gmail, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή προβολή και εμφανίζετε το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε. Μπορείτε να επιλέξετε το γραμματοκιβώτιο ή το φάκελο στον οποίο θέλετε να εργαστείτε από την πλαϊνή γραμμή και μπορείτε να συμπτύξετε ενότητες σε κάθε φάκελο ή φάκελο εισερχομένων για να τα εξαιρέσετε από την επιλογή.

 3. Μόλις βρεθείτε στη σωστή τοποθεσία και εμφανιστούν τα σωστά email, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου πάνω από τη λίστα των email για να επιλέξετε όλα.
  ένα εισερχόμενο gmail με ανοιχτό και επισημασμένο το αναπτυσσόμενο μενού επιλογής

Θα δείτε πολλές επιλογές όταν επιλέγετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιλέξτε μια σχετική επιλογή.

 • Ολα: Επιλέγει όλα τα email που εμφανίζονται στην οθόνη.
 • Κανένας: Καταργεί την επιλογή τυχόν επιλεγμένων email στο φάκελο.
 • Ανάγνωση: Επιλέγει μόνο τα αναγνωσμένα email σας.
 • Αδιάβαστος: Επιλέγει μόνο τα μη αναγνωσμένα email σας.
 • Αστεροειδής: Φιλτράρει τα email με αστέρι στο Gmail.
 • Χωρίς αστέρι: Εμφανίζει όλα τα email στα οποία δεν έχετε ορίσει αστέρι.

Από προεπιλογή, το Gmail επιλέγει όλα τα μηνύματα στην τρέχουσα σελίδα. Μπορείτε να επιλέξετε όλα τα μηνύματα στον φάκελο από το επάνω μενού.

επιλέξτε όλα τα μηνύματα στα εισερχόμενα

Εάν θέλετε να εμφανίζονται περισσότερα μηνύματα στο Gmail, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Εκκινήστε το Gmail στην επιφάνεια εργασίας. Κάντε κλικ στο Εργαλείο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία και ανοίξτε Δείτε όλες τις ρυθμίσεις.
  ρυθμίσεις του gmail στον ιστό

 2. Αναπτύξτε το Μέγιστο μέγεθος σελίδας μενού και επιλέξτε 100. Δεν μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από 100 email για εμφάνιση στον τρέχοντα φάκελο.
  εμφάνιση μέγιστων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια σελίδα

 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Αποθήκευσε τις αλλαγές.
  αποθήκευση αλλαγών στο gmail

Τι μπορείτε να κάνετε με επιλεγμένα email στο Gmail;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές επιλογές ενώ επιλέγετε όλα τα email σας στο Gmail.

ενέργειες gmail

 • Αρχείο: Αρχειοθετεί τα επιλεγμένα email.
 • Αναφορά ανεπιθύμητης αλληλογραφίας: Αναφέρει τα επιλεγμένα email ως ανεπιθύμητα στο Gmail. Μετακινεί όλα τα επιλεγμένα email στο πλαίσιο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
 • Διαγράφω: Διαγράφει τα επιλεγμένα email με ένα μόνο κλικ. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.
 • Επισήμανση ως μη αναγνωσμένα: Επισημαίνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη αναγνωσμένα.
 • Υπνάκος: Αναβάλλει όλα τα email. Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία.
 • Προσθήκη στο Tasks: Προσθέτει επιλεγμένα email στο Google Tasks.
 • Μετακομίζω κάπου: Μετακινεί τα επιλεγμένα email σε διαφορετικό φάκελο.
 • Ετικέτες: Εφαρμόζει σχετικές ετικέτες στα επιλεγμένα email.

Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ. Μπορείτε να επιλέξετε το μενού με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στις ετικέτες και να ελέγξετε περισσότερες ενέργειες για εκτέλεση στα επιλεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

επιλέξτε όλες τις ενέργειες

 • Σημείωσε ως διαβασμένο: Επισημαίνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα.
 • Επισήμανση ως μη αναγνωσμένα: Επισημαίνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη αναγνωσμένα στο Gmail.
 • Επισημάνετε ως σημαντικό: Επισημαίνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως σημαντικά στο Gmail.
 • Επισημάνετε ως μη σημαντικό: Επισημαίνει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη σημαντικά.
 • Προσθήκη αστεριού: Προσθέτει αστέρι σε επιλεγμένα email.
 • Φιλτράρετε μηνύματα όπως αυτά: Φιλτράρει παρόμοια μηνύματα όπως τα επιλεγμένα email.
 • Βουβός: Σίγαση επιλεγμένων νημάτων email στο Gmail.
 • Προώθηση ως συνημμένα: Προωθεί επιλεγμένα email ως αρχείο EML.

Μπορείτε να επιλέξετε όλα στο Gmail για Android;

Εν ολίγοις, όχι. Η Google περιορίζει την εφαρμογή Android σε μη αυτόματες επιλογές. Υπάρχει μια λύση, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εάν δεν έχετε άλλη επιλογή επειδή δεν είναι φιλική προς το χρήστη. Εάν πρέπει να διαγράψετε το γραμματοκιβώτιό σας ή να κάνετε μαζική διαχείριση email και μπορείτε να το κάνετε μόνο στο τηλέφωνό σας, κάντε το από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του τηλεφώνου σας.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του τηλεφώνου σας, μεταβείτε στο Gmail και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Google. Μόλις συνδεθείτε, επιβεβαιώστε ότι θέλετε να μεταβείτε στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης αντί να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Αυτό ανοίγει την έκδοση για κινητά των εισερχομένων του Gmail που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Όταν έχετε ανοιχτά τα εισερχόμενα του Gmail, χρησιμοποιήστε τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης του τηλεφώνου σας — αυτό διαφέρει από πρόγραμμα περιήγησης σε πρόγραμμα περιήγησης, αλλά θα πρέπει να είναι το σημείο όπου ανοίγετε τις Ρυθμίσεις και άλλες επιλογές — για εναλλαγή από την έκδοση για κινητά της ιστοσελίδας στην έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή και φορτώστε ξανά τη σελίδα.
 2. Μετά τη φόρτωση της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές, θα παρατηρήσετε ότι λίγα έχουν αλλάξει εκτός από την κλιμάκωση της διεπαφής χρήστη. Για να μεταβείτε στην πραγματική έκδοση για υπολογιστή, πατήστε το τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να ανοίξετε τις επιλογές των εισερχομένων.
 3. Στις επιλογές εισερχομένων, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Επιφάνεια εργασίας δίπλα στο Προβολή Gmail σε για να ανοίξετε την έκδοση του Gmail για υπολογιστές στο τηλέφωνό σας.
 4. Μπορεί να σας καλωσορίσει με μια οθόνη με τις επιλογές Πηγαίνετε με στο πιο πρόσφατο Gmail και Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω HTML Gmail. Επιλέγω Πηγαίνετε με στο πιο πρόσφατο Gmail για να ανοίξετε τη σύγχρονη διεπαφή χρήστη του Gmail.
 5. Όταν ανοίξει η έκδοση του Gmail για υπολογιστές στο τηλέφωνό σας, χρησιμοποιήστε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω για την έκδοση του προγράμματος περιήγησης για υπολογιστές. Θα είναι απλώς σε μια μικρότερη οθόνη.

Η εφαρμογή Gmail για iOS δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε όλα, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης Apple Safari σας επιτρέπει να φορτώσετε την έκδοση για υπολογιστές, επομένως η ίδια διαδικασία ισχύει και για τα iPhone.

Αποφύγετε τις μικρές οθόνες για εργασία παραγωγικότητας

Είναι κρίμα που η Google αρνείται να κάνει την εφαρμογή Gmail πιο λειτουργική. Δεν είναι ότι οι οθόνες των τηλεφώνων είναι πολύ μικρές για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Εάν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας όταν είστε έξω αλλά δεν θέλετε να κουβαλάτε ένα ογκώδες φορητό υπολογιστή, ένα tablet Android μπορεί να είναι ένα καλό στοίχημα, ειδικά επειδή πολλά από τα καλύτερα έχουν περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας ενσωματωμένα στον χρήστη εμπειρία.

androidpolice.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Πώς να επιλέξετε όλα στο Gmail εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση