Η Ανίκ και ο Νέστωρας: Τα δύο παιδιά του Χαμόγελου που τράβηξαν τα φλας στη δεξίωση στο Προεδρικό! | ΕΛΛΑΔΑ

0 3


Δύο νεαρά παιδιά συνόδευσαν τον επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Παρασκευή, 24 Ιουλίου.

Όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση στα social media πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν εντός του εθελοντικού οργανισμού, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Πρόκειται για τον Νέστωρα και την Ανίκ.

Ο Νέστωρας με την στρατιωτική σχολή, τελείωσε την σχολή Ευελπίδων και γίνεται πιλότος στα ελικόπτερα του στρατού, ενώ από την άλλη η Ανίκ τελείωσε την Ελληνογαλλική σχολή και τώρα θα συνεχίσει σε διοίκηση τουρισμού».

Όπως σημειώνεται στην ανάρτηση του Χαμόγελου πρόκειται για «παιδιά που πέρασαν πολύ δύσκολα στα πρώτα χρόνια και από μικρές ηλικίες ήλθαν στην αγκαλιά μας και τους δώσαμε το αυτονόητο την φροντίδα αλλά και την δυνατότητα να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα».

Η σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Μεγάλη τιμή για τα παιδιά μας και το Χαμόγελο του ΠΑΙΔΙΟΥ η πρόσκληση από την πρόεδρο της δημοκρατίας, είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά που μεγαλώσαμε, ο Νεστωρας μας πέτυχε τον στόχο του,τελείωσε την σχολή Ευελπίδων και γίνεται πιλότος στα ελικόπτερα του στρατού, Η Ανικ τελείωσε την Ελληνογαλλική σχολή με επιτυχία και μεγάλη βαθμολογία και τώρα θα συνεχίσει σε διοίκηση τουρισμού, παιδιά που πέρασαν πολύ δύσκολα στα πρώτα χρόνια και από μικρές ηλικίες ήλθαν στην αγκαλιά μας και τους δώσαμε το αυτονόητο την φροντίδα, αλλά και την δυνατότητα να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα. το αφιερώνουμε σε όλους εσάς που συμβάλετε με οποιοδήποτε τρόπο για να γίνεται αυτό το έργο πραγματικότητα, αυτός είναι ο απολογισμός ζωής από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ , στιγμές ευτυχίας».

Κώστας Γιαννόπουλος

Μεγάλη τιμή για τα παιδιά μας και το Χαμόγελο του ΠΑΙΔΙΟΥ η πρόσκληση από την πρόεδρο της δημοκρατίας, είμαστε…

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child on Saturday, July 25, 2020

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More