Τα 10 καλύτερα παιχνίδια όπως το God of War το 2023

0 5


Image 1-6
Από το ντεμπούτο του το 2006 στο PlayStation 2, το God of War έχει τεράστια επιρροή σε πάρα πολλά είδη. Το Play Store έχει το μερίδιο εφαρμογών του που αναπαράγουν τη ρευστή μάχη του God of War και το θέαμα που προκαλεί δέος στα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Android. ορισμένα εξαιρετικά δημοφιλή παιχνίδια στο Play Store εφαρμόζουν τις αρχές που καθορίζονται σε αυτό το έμπειρο franchise. Από συναρπαστικά παιχνίδια δράσης μέχρι συναρπαστικούς τίτλους Metroidvania, το χέρι του God of War μπορεί να γίνει αισθητό με τη μία ή την άλλη μορφή. Θα θέλαμε να μοιραστούμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια που παίζουν και μοιάζουν με το God of War στη σημερινή συλλογή, όπου πολλά είναι διαθέσιμα για το αγαπημένο σας tablet Android.


Το ANDROIDPOLICE VIDEO ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΚΥΛΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

1 Shadowblood

Το Shadowblood είναι ένα RPG hack-and-slash από πάνω προς τα κάτω που φέρνει τον χαρακτήρα σας ενάντια σε κύματα τεράτων. Επιλέγετε την κατηγορία χαρακτήρων σας, καθένα από τα οποία προσφέρει τις δικές του ικανότητες και εξοπλισμό, και πηγαίνετε κατευθείαν στη μάχη. υπάρχει ακόμη και ένα avatar που παλεύει με δύο λεπίδες, αν θέλετε μια εμπειρία που αισθάνεται λίγο πιο Kratos-y. Όσον αφορά το gameplay, ο κύριος βρόχος είναι η κλασική μάχη hack-and-slash με πολλαπλές επιθέσεις και συνδυασμούς στη διάθεσή σας. Τελικά, η μάχη είναι ικανοποιητική και οπτικά εντυπωσιακή, τα χειριστήρια είναι τέλεια για την φορητή πλατφόρμα και οι διάφορες κατηγορίες παρέχουν μεγάλη δυνατότητα αναπαραγωγής.

2 Mortal Kombat: A Fighting Game

Ο γενάρχης της βίας βιντεοπαιχνιδιών, η σειρά Mortal Kombat έχει τώρα μια σύγχρονη επανάληψη διαθέσιμη στα καλύτερα τηλέφωνα Android. Η μάχη απαιτεί από τους χρήστες να εξαπολύουν επιθέσεις χτυπώντας γρήγορα τον αντίπαλό τους, με περιστασιακά γεγονότα γρήγορου χρόνου για να σύρουν προς ορισμένες κατευθύνσεις για να εκτελέσουν ειδικές επιθέσεις. Τα εμβληματικά fatalities επιστρέφουν και, σε πείσμα της παράδοσης, παίρνουν επίσης τη μορφή γεγονότων γρήγορου χρόνου που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια του πραγματικού animation. Είναι υπέροχο να βλέπεις αυτούς τους εμβληματικούς χαρακτήρες στην πλατφόρμα Android και το gameplay είναι αρκετά συμπαγές για να κάνεις αξιοπρεπή σπατάλη χρόνου. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να παίξετε ως Kratos, γι’ αυτό ακριβώς το Mortal Kombat: A Fighting Game βρίσκεται στη λίστα.

3 Evil Lands: Online Action RPG

Οι θαυμαστές του World of Warcraft θα νιώσουν ότι εξυπηρετούνται καλά εδώ. Το Evil Lands: Online Action RPG σάς τοποθετεί σε ένα τρίτο πρόσωπο γουέστερν φανταστικού sandbox γεμάτο αποστολές, εχθρούς και πράγματα προς εξερεύνηση. Πριν ξεκινήσουν την περιπέτεια, οι χρήστες επιλέγουν την αρχική τους τάξη, τον εξοπλισμό και τις ικανότητές τους. Η πρόοδος περιστρέφεται γύρω από την αναζήτηση, την ανύψωση και τη διαχείριση εξοπλισμού και ικανοτήτων, τη συνηθισμένη μελωδία MMORPG. Η μάχη αξίζει ειδικά στηρίγματα για τη ρευστότητα και την προσβασιμότητά της, ξεκινώντας με ένα μόνο κουμπί επίθεσης που διακλαδίζεται και ένα αυτόματο κλείδωμα που εναλλάσσεται μεταξύ εχθρών σχεδόν ακαριαία. Το gameplay είναι σταθερό και η εξέλιξη των χαρακτήρων είναι ικανοποιητική με αυτόν τον τρόπο άυλο RPG που είναι δύσκολο να το βάλεις κάτω. Αξίζει να το δείτε αν είστε στην αγορά για ένα νέο RPG που προσφέρει πολλά θέματα GoW.

4 BladeBound: RPG Adventure Game

Παρόλο που προσφέρει παρόμοιους κύκλους πρωτεύοντος και τριτοβάθμιου παιχνιδιού όπως το προηγούμενο λήμμα, το παιχνίδι BladeBound: RPG Adventure παρουσιάζει μια πιο παραδοσιακή εμπειρία RPG, που σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα για ορισμένους παίκτες. Ξεκινάτε επιλέγοντας ένα από τα δύο φύλα, αν και παραδόξως δεν έχετε μαθήματα έναρξης για να διαλέξετε. Μετά από αυτό, αντιμετωπίζετε μια σειρά από εκπαιδευτικές αποστολές που σας τρέχουν στα συστήματα μάχης και λεηλασίας. Η πολύ σημαντική μάχη δράσης φαίνεται υπέροχη και αισθάνεσαι ικανοποιητική στο παιχνίδι, με τις πολλαπλές ικανότητες του χαρακτήρα σου να αντισταθμίζουν την έλλειψη ποικιλίας όπλων. Το BladeBound είναι λίγο βαρύ λήψη, αλλά αξίζει εύκολα τον χρόνο που αφιερώθηκε.

5 Αθάνατο ξύπνημα

Το Immortal Awakening παρέχει μια εκπληκτική διαδικτυακή εμπειρία RPG στο ίδιο καλούπι με το World of Warcraft και το Neverwinter. Αφού επιλέξετε την κατηγορία χαρακτήρων σας, το παιχνίδι σας απελευθερώνει σε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο εχθρούς, αποστολές και άλλους παίκτες. Η μάχη έχει τη μορφή hack-and-slash από πάνω προς τα κάτω που ξεκινάει απλά αλλά αποκτά πολυπλοκότητα καθώς ανεβαίνετε επίπεδο. Η απόκτηση νέων ικανοτήτων αυξάνει τη μαχητική σας ανδρεία παράλληλα με τα βασικά σας στατιστικά, όπως και τα στοιχεία που αποκτήθηκαν από την ολοκλήρωση αποστολών και την καταπολέμηση των εχθρών. Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα αυτόματης εκτέλεσης προς στόχους αναζήτησης πατώντας το ημερολόγιο αναζήτησης, μια δυνατότητα που αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και καθιστά αδύνατο να χαθείτε ή να περιπλανηθείτε σε μια περιοχή υψηλού επιπέδου κατά λάθος. Ενώ αρχικά είναι λίγο αργό για να ξεκινήσετε, το Immortal Awakening είναι ένα προσεγμένο μικρό RPG για να σας απασχολήσει.

6 ScourgeBringer

Ένα πολύ γνωστό και εξαιρετικό μικρό είδος fusion, το ScourgeBringer είναι ένα 2D Metroidvania που επιχειρεί να παντρέψει αυτήν την παραδοσιακή εξερευνητική φιλοσοφία παιχνιδιού με το είδος rogue-lite. Είστε ο τίτλος ScourgeBringer, ένας πολεμιστής που ερευνά μια ποικίλη και ποικίλη σειρά από μπουντρούμια γεμάτα κινδύνους και θησαυρούς. Το Combat παρέχει την κλασική διάταξη Devil May Cry που χρησιμοποιεί gunplay στους κομψούς συνδυασμούς ξιφομαχίας σας. Οι εχθροί σας κρατούν όρθιους με αυτές τις επιθέσεις εμπνευσμένες από σφαίρες που είναι αρκετά συνώνυμες τόσο με τα παιχνίδια Metroidvania όσο και με τα rogue-lite παιχνίδια σε αυτό το σημείο, κάνοντας μεγάλη χρήση του 2D χώρου. Από άποψη στυλ, το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικό. με τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην οθόνη ταυτόχρονα, μπορεί να κάνει το κεφάλι σας να γυρίζει. Το παιχνίδι αποθαρρύνει την εξερεύνηση λόγω της δυσκολίας του, καθώς η υγεία χάνεται εύκολα και δύσκολα ανακτάται, δίνοντάς σας κίνητρο να ξεπεράσετε τα επίπεδα. Αν παίξατε και σας άρεσαν τα Dead Cells, το ScourgeBringer θα τραβήξει την προσοχή σας και θα το κρατήσει.

7 Titan Quest: Legendary Edition

Το Titan Quest: Legendary Edition φέρνει το κλασικό RPG φαντασίας στην πλατφόρμα Android. Τα άβαταρ των παικτών εμφανίζονται στον υπερκόσμο και είναι ελεύθερα να τρέχουν, να μιλάνε με NPC και να εμπλακούν με εχθρούς σε μάχες hack-and-slash από πάνω προς τα κάτω. Μπορείτε να βρείτε αντικείμενα διάσπαρτα σε περιβάλλοντα, σεντούκια θησαυρών και σώματα ηττημένων εχθρών, συμπεριλαμβανομένων χρησιμοποιήσιμων όπλων και πανοπλιών. Η εφαρμογή έχει μια σειρά από ειδικότητες κατηγορίας για να συγκεντρώσει τα XP, παρέχοντας διαφορετικούς λάτρεις και ικανότητες για χρήση στη μάχη. Με τα ελκυστικά και πολύπλοκα δέντρα δεξιοτήτων, τη διαισθητική διεπαφή αφής και τα ενδιαφέροντα θέματα μυθολογίας, το Titan Quest: Legendary Edition είναι υπέροχο να παίζετε στο Android.

8 Grim Soul: Monster Hunter RPG

Το Grim Soul: Monster Hunter RPG είναι ένα σκοτεινό δυτικό MMORPG φαντασίας που εστιάζει στην εξερεύνηση και τη δημιουργικότητα. Ξεκινάτε με τίποτα και πρέπει να ανεβείτε στο τεχνολογικό δέντρο σε ένα εξαιρετικά ζοφερό τοπίο. Λεηλατήστε καταρριφθέντες εχθρούς, εξορύξτε πόρους και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας μέχρι να αντέξετε οικονομικά να χτίσετε το δικό σας οχυρό. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλαπλά όπλα και μάχη σώμα με σώμα για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας από τους εχθρούς και προσαρμοστείτε σε διαφορετικά στυλ μάχης για να παραμείνετε ευέλικτοι στις μάχες. χρησιμοποιείτε πάντα το καλύτερο εργαλείο για τη δουλειά. Κατεβείτε σε μπουντρούμια που δημιουργούνται τυχαία και πολεμήστε με πιο σκληρούς εχθρούς για πιο γλυκές ανταμοιβές. Ατμοσφαιρικό και πλούσιο σε περιεχόμενο, το Grim Soul: Monster Hunter RPG διατηρείται καλά από το 2018.

9 Blade of God: Vargr Souls

Το Blade of God: Vargr Souls είναι ένα τρίτο πρόσωπο hack-and-slash παιχνίδι με μεγάλη έμφαση στο θέαμα. Δεν χάνει χρόνο για να εκφράσει τις εμπνεύσεις του, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με ένα μεγάλο τέρας λάβας που σιγά-σιγά διαμελίζετε σε κομψές και βάναυσες κινούμενες εικόνες, ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της σειράς God of War. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα ακόμη και στη μυθολογία των Βίκινγκ, όπως τα πιο πρόσφατα παιχνίδια God of War. Η ίδια η μάχη είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε, ένα μόνο κουμπί επίθεσης που διακλαδώνεται καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται και αποκτάτε νέο εξοπλισμό. Στυλικά, το Blade of God: Vargr Souls είναι αρκετά πάνω από την κορυφή με κλίμακα, γεμάτο γιγάντια αγάλματα και κάστρα σε σχήμα κρανίων, με τεράστιους σκελετούς στη λάβα για μάχες με αφεντικά. Ο αντίκτυπος της μάχης είναι ικανοποιητικός, τα όπλα είναι όμορφα σχεδιασμένα και οι εχθροί είναι πολύ ωραίοι να νικήσουν.

10 Γκρίμβαλορ

Το Grimvalor είναι ένα 2D hack-and-slash παιχνίδι δράσης περιπέτειας με επίκεντρο την κομψή μάχη και το γρήγορο platforming. Ως συνήθως, γεννιέστε στον κόσμο με τον απλό στόχο να μετακινηθείτε προς τα δεξιά και να σκοτώσετε ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας. Το στυλ ελέγχου με επίκεντρο την πλατφόρμα του Grimvalor κάνει την εναέρια μάχη προτιμότερη από την προσέγγιση με μπότες στο έδαφος. Από την αρχή, έχετε διπλό άλμα, παύλα και ικανότητα τρεξίματος στον τοίχο, όλα για να κλιμακώσετε το έδαφος και να ρίξετε τους εχθρούς. Οι εν λόγω αντίπαλοι μπορεί να αισθάνονται προσβλητικά εύκολοι στην αρχή, αλλά δυσκολεύονται περισσότερο καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται. Η μάχη είναι σαγηνευτική με αυτόν τον κομψό τρόπο Devil May Cry, με τον τρόπο που νιώθεις ικανός και ικανός χωρίς να σε εξουθενώνεις. Σίγουρα μια απόλαυση για τους θαυμαστές του God of War.

Δείξτε κανένα έλεος με τα καλύτερα παιχνίδια Android παρόμοια με το God of War

Μαζί με το Devil May Cry, το God of War βοήθησε να γίνει πρωτοπόρος στο είδος hack-and-slash και αυτά τα υπέροχα παιχνίδια δείχνουν πόσο πραγματικά επιδρούσαν αυτά τα κλασικά, όλα με την ανώτερη τεχνολογία του αγαπημένου σας tablet Android. Μπορείτε επίσης να ευχαριστήσετε αυτά τα παιχνίδια για τη βία χωρίς συνέπειες και να εστιάσετε στους ελέγχους με απόκριση στα καλύτερα παιχνίδια δράσης στο PlayStore. Είτε σας αρέσουν οι παλαιού σχολείου hack-and-slash τίτλοι όπως το Scourgebringer είτε τα παιχνίδια παλμικής μάχης όπως το Mortal Kombat, υπάρχει πάντα κάτι νέο να παίξετε σε αυτή τη δοκιμασμένη και αληθινή γωνιά του σχεδιασμού παιχνιδιών. Θέλετε την αυθεντική εμπειρία πολτοποίησης κουμπιών; Πάρτε ένα από αυτά τα ανταποκρινόμενα ελεγκτές Android για μια περιστροφή και μην χάσετε ποτέ ένα άνοιγμα.

androidpolice.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Τα 10 καλύτερα παιχνίδια όπως το God of War το 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση