Μην αναβαθμίσετε τον HP OfficeJet εκτυπωτή σας

0 11


Μην αναβαθμίσετε τον HP OfficeJet εκτυπωτή σας
Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Hewlett-Packard πρόσφερε μία αναβάθμιση στους OfficeJet εκτυπωτές της. Σιγά-σιγά, το φόρουμ υποστήριξης της εταιρίας γέμισε με παράπονα καταναλωτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εκτυπώσουν με τον εκτυπωτή τους.

Συγκεκριμένα, μετά την εγκατάσταση του ελαττωματικού software, η ενσωματωμένη οθόνη αφής του εκτυπωτή, έβγαζε σε μπλε οθόνη το error code 83C0000B. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος, αφού ακόμα και η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του εκτυπωτή απαιτεί την αλληλεπίδραση με την οθόνη αφής, η οποία δεν είναι πλέον λειτουργική.

Σύμφωνα με την HP η οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό, ο μόνο τρόπος για να διορθωθεί το πρόβλημα προς το παρόν είναι η αποστολή του εκτυπωτή στο service της εταιρίας. Ωστόσο, η HP δήλωσε πως έρχεται ένα fix σύντομα.

Οι ομάδες μας εργάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν το blue screen error που επηρεάζει ένα περιορισμένο αριθμό HP Office Jet Pro 9020e εκτυπωτών. Συνιστούμε στους πελάτες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης πελατών για βοήθεια https://support.hp.com

Τα μοντέλα που επηρεάζονται είναι τα OfficeJet 902x (9022e, 9025e κλπ). Αν έχετε στην κατοχή σας έναν τέτοιο εκτυπωτή και δεν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα πρόβλημα, καλό θα ήταν να τον αποσυνδέσετε από το internet έτσι ώστε να μην κατεβάσει αυτόματα την προβληματική αναβάθμιση και να παρακολουθείτε τα forum της HP για να μάθετε πότε θα έρθει το fix.

//platform.twitter.com/widgets.js

unboxholics.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Μην αναβαθμίσετε τον HP OfficeJet εκτυπωτή σας εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση