«Βόμβες» Αλαφούζου: «Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα, αλλοιώθηκαν αποτελέσματα»

0 16


Σφοδρή επίθεση στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Δύο μέρες αφότου η ΑΕΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια, ο Γιάννης Αλαφούζος απασφάλισε με μία σφοδρή επίθεση στους «κιτρινόμαυρους».

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, που είχε έξι χρόνια να προβεί σε δηλώσεις, αμφισβήτησε ευθέως την κατάκτηση του τίτλου από την Ένωση, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τους Μπαλτάκο και Μπένετ ως υπεύθυνους για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νομίζω που παρόλο που χωρίς καμία αμφιβολία η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα, έκλεψε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω βαθύτατα, ότι έκλεψε το πρωτάθλημα – σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Sport Fm.

«Είτε με μεζούρες, που αναβλήθηκε αγώνας γιατί δεν θέλανε να παίξουνε εκείνη τη μέρα εκτός έδρας. Είτε βάζοντας δικούς μας διαιτητές, υπήρξαν κάποια παιχνίδια τα οποία, αν θέλετε, πιθανά να αλλοιώθηκαν τα αποτελέσματα τους. Είχαμε και το παράδειγμα στη Super League, όπου βαφτίσαμε μεθυσμένους τους Πολωνούς διαιτητές, γιατί δεν θέλαμε ξένους διαιτητές».

«Ο κύριος Μπαλτάκος ήταν μαζί με τον κύριο Μπένετ, αυτοί που ουσιαστικά δημιούργησαν όλες αυτές τις συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα», υποστήριξε στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε, τέλος, στη δημιουργία ενός μπλοκ ομάδων στη Σούπερ Λιγκ που θα εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, ενώ κατηγόρησε την ΑΕΚ ότι απέκρυψε τα κρούσματα κορονοϊού που είχε, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

#ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ #ΠΑΟ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΕΚ #ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ #ΑΓΩΝΕΣ #ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ #ΜΠΑΛΤΑΚΟΣΠηγή

Απάντηση