Ο προμηθευτής MacBook αυξάνει την παραγωγή ως MacBook Air 15 ιντσών που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο WWDC

0 14


MacBook Air 15 ιντσών που αποθηκεύεται από προμηθευτές πριν από τη φημολογούμενη κυκλοφορία του WWDC
Ο προμηθευτής της Apple Quanta Computer πιθανότατα προετοιμάζεται για νέα MacBook, σύμφωνα με έρευνα που μοιράζεται η επενδυτική εταιρεία Morgan Stanley.

Σε ένα ερευνητικό σημείωμα την Παρασκευή, που ελήφθη από MacRumors, ο αναλυτής της Morgan Stanley, Erik Woodring, δήλωσε ότι η Quanta Computer οδήγησε σε υψηλή μονοψήφια ποσοστιαία αύξηση στον αριθμό των φορητών υπολογιστών που συναρμολογεί το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο. Ο Woodring πιστεύει ότι αυτή η αύξηση οφείλεται εν μέρει από τα νέα MacBook.

Στο ενημερωτικό του δελτίο τον περασμένο μήνα, BloombergΟ Mark Gurman είπε ότι η Apple θα αποκαλύψει το φημολογούμενο MacBook Air 15 ιντσών στο WWDC τον επόμενο μήνα:

Ως μέρος του watchOS 10, η εταιρεία σχεδιάζει να επαναφέρει τα widget και να τα καταστήσει κεντρικό μέρος της διεπαφής. Αυτή η νέα στρατηγική θα κάνει το ντεμπούτο της στο WWDC τον Ιούνιο, παράλληλα με την αποκάλυψη του iOS 17, του macOS 14, του MacBook Air 15 ιντσών και, φυσικά, του πολυαναμενόμενου ακουστικού μικτής πραγματικότητας.

Το MacBook Air 15 ιντσών πρώτης γενιάς θα τροφοδοτείται από το τσιπ M2, σύμφωνα με τον αναλυτή της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, Ming-Chi Kuo. Δεν έχουν φημολογηθεί αλλαγές εξωτερικού σχεδιασμού για το φορητό υπολογιστή πέρα ​​από το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Το τελευταίο MacBook Air 13 ιντσών έκανε το ντεμπούτο του στο WWDC πέρυσι και διαθέτει το τσιπ M2, μια κάμερα 1080p, μια θύρα φόρτισης MagSafe 3, δύο θύρες Thunderbolt 3, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, ένα Magic Keyboard με Touch ID και ένα Force Touch trackpad. Η τιμή ξεκινά από 1.199 $ και οι χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν το Midnight, το Starlight, το Space Grey και το Silver.

Δεν είναι σαφές εάν θα παρουσιαστούν άλλα MacBook τον επόμενο μήνα, καθώς τα νέα μοντέλα MacBook Air 13 ιντσών και MacBook Pro 13 ιντσών με το τσιπ M3 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι αργότερα αυτό το έτος ή το επόμενο έτος, και οι 14 ιντσών και 16 Το MacBook Pro -ιντσών ενημερώθηκε με τα τσιπ M2 Pro και M2 Max μόλις πριν από τρεις μήνες.

Το WWDC ξεκινά με την κεντρική ομιλία της Apple στις 5 Ιουνίου και διαρκεί έως τις 9 Ιουνίου.

macrumors.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Ο προμηθευτής MacBook αυξάνει την παραγωγή ως MacBook Air 15 ιντσών που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο WWDC εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση