Παίζει τα Samsung Galaxy Note 20 να είναι φθηνότερα από τα προηγούμενα Note

0 0


Η Samsung δεν περιμένει να πουλήσουν τα Galaxy Note 20, για ευνόητους λόγους. Όμως, δεν περιμέναμε ότι η εταιρεία θα αποφάσιζε να πουλήσει τα Samsung Galaxy Note 20 φθηνότερα από τα Galaxy Note 10.

Η νοτιοκορεάτικη ιστοσελίδα Naver αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy Note 20 θα είναι ελαφρώς πιο οικονομικά από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Το Galaxy Note 10 είχε τιμή εκκίνησης στη Νότια Κορέα KRW 1.25 εκατομμύρια ή κάπου στα 922 ευρώ, και η τιμή εκκίνησης του Galaxy Note 10+ ήταν KRW 1.5 εκατομμύρια ή κάπου στα 1.106 ευρώ.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι τιμές εκκίνησης των Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20+ θα είναι στη Νότια Κορέα KRW 1.20 εκατομμύρια ή κάπου στα 885 ευρώ και KRW 1.45 εκατομμύρια ή κάπου στα 1.069 ευρώ, αντίστοιχα. Αυτό είναι μία διαφορά KRW 0.05 εκατομμύρια ή κάπου στα 37 ευρώ, την οποία έχουμε ξαναδεί, αλλά μέχρι τώρα οι αναλυτές έλεγαν ότι αντικατοπτρίζει την αύξηση των τιμών και όχι την πτώση.

Δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί να μεταφράζονται αυτές οι διαφορές στις τιμές Ευρώπης, αλλά θεωρούμε λογική τη μείωση και όχι την αύξηση των τιμών. Οι εταιρείες δεν περιμένουν καλές πωλήσεις γιατί οι καταναλωτές απλά δεν ρισκάρουν να επενδύσουν τόσα χρήματα σε ένα τηλέφωνο, την τρέχουσα περίοδο. Υπομονή μέχρι τις 5 Αυγούστου που θα γίνει το Unpacked event των Samsung Galaxy Note 20.Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More