Πήρα ταξί και αντί για τον προορισμό μου, έφτασα στον καλύτερο οργασμό της ζωής μου

0 7Η μέρα ήταν υπέροχη και είχα βγεί να ψωνίσω. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάρω ταξί. Πρίν απλώσω το χέρι μου να καλέσω κάποιο, σταμάτησε ένα ταξί ακριβώς μπροστά μου. Το αυτοκίνητο δεν είχε μέσα κάποιον επιβάτη και ο οδηγός μου χαμογέλασε. «Πάτε κάπου;» με ρώτησε και μπήκα μέσα. Εννοείται πως πρόσεξα αμέσως το πόσο χαριτωμένος ήταν και ένιωσα κάτι να με ελκύει, σε αυτό τον άγνωστο άντρα. Άνοιξα την πόρτα και μπήκα βιαστικά μέσα.

Έκατσα στο μπροστινό κάθισμα και η ερωτική μας χημεία μπορούσε να φανεί σε όλο το χώρο. Δεν ήμουν εκεί για να με πάει κάπου αλλού, πέρα από το κρεβάτι του. Ήθελα να κάνω κάτι μαζί του, χωρίς να με περιορίζει η συνείδηση μου. Όσο θυμάμαι εκείνη τη στιγμή μπορώ να πω ότι φέρθηκα ανώριμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θυμάμαι για πάντα το πόσο όμορφα πέρασα.

Οπότε βρισκόμουν εκεί, στο ταξί ενός αγνώστου μια όμορφη μέρα.

Αποδείχτηκε ότι ο ταξιτζής, θα τον λέω Νίκο, είχε ιδιαίτερη πλάκα. Δεν ήταν απλά αξιολάτρευτος αλλά πανέξυπνος. Το χιούμορ του ήταν τόσο μοναδικό που αποφάσισα να περάσω μαζί του τη μέρα μου, όταν μου το ζήτησε. Παίρναμε επιβάτες και τους πηγαίναμε μαζί στον προορισμό τους.

Όταν πέρασε η μέρα αποφασίσαμε να πάμε σε ένα ξενοδοχείο. Δεν είχα κάνει ποτέ σεξ με κάποιον άγνωστο, αλλά για κάποιο λόγο δεν φοβόμουν. Σίγουρα θα έπρεπε να είμαι πιο προσεκτική, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τίποτα δεν μπορούσε να με σταματήσει.

Ποτέ δεν είχα βρεθεί με κάποιον που θα νοιαζόταν μόνο να με ευχαριστήσει. Στην πραγματικότητα κάθε άντρας που γνώριζα, αδιαφορούσε για εμένα. Το γεγονός ότι γυρνούσα πίσω σε εκείνους αποτελούσε πάντα μυστήριο στο μυαλό μου, γιατί η εμπειρία μου μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε δείξει ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονταν για το σεξ και όχι για την ικανοποίηση της γυναίκας. Όπως και να έχει, όλα άλλαξαν με το Νίκο.

Δεν θυμάμαι καν πότε έβγαλα τα ρούχα μου και δεν θυμάμαι πότε έβγαλε τα δικά του. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως βρεθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε στο κρεβάτι. Δεν ήταν κάποιος συνηθισμένος, ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Έθεσε τον πήχη ψηλά, για όλους τους επόμενους.

Θεωρώ πως ήταν αυτό που θα του ταίριαζε να κάνει σε όλη του τη ζωή. Βρεθήκαμε αρκετές φορές μετά από εκείνη τη μέρα και πιστεύω πως κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει μια εμπειρία με έναν τέτοιο τύπο. Έτσι ένιωθα, είχα βρεθεί σε ένα υπέροχο μέρος και δεν ήθελα να πάω πουθενά αλλού. Εκείνος έδειχνε να μην ενδιαφέρεται για κάτι άλλο πέρα από εμένα, εκείνη τη στιγμή.

Σίγουρα θα του άρεσε να τον ευχαριστήσω, αλλά φαινόταν να απολαμβάνει αυτό που έκανε. Κατάφερε με τα χέρια και τη γλώσσα του να μου δώσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου. Μείναμε μαζί 5 χρόνια. Το αστείο είναι ότι δεν αντέχαμε ο ένας τον άλλο, μετά από λίγο. Ήμασταν ερωτευμένοι, αλλά μάλλον όχι τόσο όσο χρειαζόταν. Τσακωνόμασταν συνέχεια  αλλά θεωρώ ότι μετά, είχαμε μια καλή δικαιολογία για να κάνουμε σεξ.

Όταν χωρίσαμε, είχα τόσο μεγάλες προσδοκίες από όλους τους άλλους και κανείς δεν μπορούσε να τον ξεπεράσει. Προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε τόσο καλό από όλους τους άλλους και κάποια στιγμή το ανακάλυψα: Είχε ανακαλύψει το σημείο G μου με τα δάχτυλα του, ενώ παράλληλα μου έκανε στοματικό.

Δεν πίστευα καν ότι υπήρχε και συχνά γελούσα όταν άκουγα τις γυναίκες να μιλάνε γι αυτό. Χωρίς να το ξέρω είχα βρεί τον άνθρωπο, που μάλλον ήξερε που κρυβόταν αυτό το μυστικό!

Είχα πάντα την εντύπωση ότι το σημείο G μπορεί να εντοπιστεί μέσω του σεξ. Ο Νίκος είχε βρεί την τεχνική και μέσα στα πέντε χρόνια, μου χάρισε τους καλύτερους οργασμούς της ζωής μου. Προσπάθησα να εξηγήσω σε κάποιους άλλους πως ακριβώς το έκανε, αλλά κανείς δεν ήταν πρόθυμος να μάθει. Τόσο απλά.

Αν θέλετε λοιπόν να ικανοποιήσετε μια γυναίκα στο κρεβάτι, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλα και τη γλώσσα σας ώστε να δώσετε έναν δυνατό οργασμό στη σύντροφο σας, γιατί πολύ απλά μετά θα σας το ανταποδώσει και εκείνη. Ξανά και ξανά.

Λιάνα

Θέλεις να μοιραστείς ανώνυμα, τη δική σου καυτή ιστορία ή… «αμαρτία;»
Τη περιμένουμε στο [email protected] και δεν θα το πούμε σε κανέναν.
Σςςς….

The post Πήρα ταξί και αντί για τον προορισμό μου, έφτασα στον καλύτερο οργασμό της ζωής μου appeared first on Singlewoman.gr.Πηγή

Απάντηση