Εξαλλος με τη μητέρα του ο Τσιτσιπάς: «μ@@@μενη είσαι τελείως;» – Την έδιωξε από το box

0 21


Ο Ελληνας τενίστας τα έβαλε με τη μητέρα του, που του έδινε οδηγίες στα ρώσικα!

Χαμός στο Foro Italico, με τον Στέφανο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να τα βάζει με τη μητέρα του και να την διώχνει από το γήπεδο!

Λίγο πριν τέλος του πρώτου σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε μπρέικ από τον Ρώσο (6-5), με τον Ελληνα τενίστα να γυρίζει εξοργισμένος προς το box tου, όπου βρισκόταν η μητέρα του, Γιούλια, και να της ζητάει να φύγει από το γήπεδο.

Όλα άρχισαν όταν η μητέρα του ξεκίνησε να του δίνει οδηγίες στα ρώσικα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να εξοργίζεται και να της ζητάει να μιλάει στα ελληνικά. Λίγο αργότερα μάλιστα η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, με τον Ελληνα τενίστα να διώχνει τη μητέρα του από το box του.

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά.

Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλακισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Πηγή

Απάντηση