Αναστάσιος Αγγέλικας: Η Ανατολική Αττική ακόμα πιο ψηλά, στην πρώτη θέση

0 13


Γράφει ο Αναστάσιος Αγγέλικας (Υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία)

Φίλοι μου,

Γεννήθηκα το 1974 και ζω με την οικογένειά μου στην Άνοιξη στον Δήμο Διονύσου. Φοίτησα στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίου Στεφάνου.
Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science MSc) στον Προγραμματισμό Έξυπνων Μηχανών (Artificial Intelligent Machinery) με τιμητική υποτροφία.

Εξασκώ το επάγγελμα του Μηχανολόγου Μηχανικού από το 1999 στις οικογενειακές μας επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τομέα της Πυρασφάλειας/Πυροπροστασίας, στην Αθήνα, στην Κρήτη και στην Λευκωσία (Κύπρος).

Είμαι έγγαμος και έχω δύο γιους.

Η ασχολία μου με τα κοινά και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια, δραστηριοποιούμενος στα μαθητικά συμβούλια. Αργότερα, διετέλεσα Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας φοιτητών στο Manchester στο Πανεπιστήμιο (1993-95) και μέλος της ΟΝΝΕΔ Λονδίνου.

Από το 1999 είμαι τακτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Διονύσου, στην οποία διετέλεσα Πρόεδρος την περίοδο 2016-18 και μέλος στο Δ.Σ. της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής. Το 2019 στις εσωκομματικές εκλογές έλαβα την πρώτη θέση στους Συνέδρους της Βόρειας Αττικής. Το 2021 εκλέχτηκα στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής στη θέση του Ταμία και εξασκώ τα καθήκοντά μου έως και σήμερα.
Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος Άνοιξης τα έτη 2009-10 και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης τα έτη 2015-18.

Ορισμένος εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε. ως τακτικό μέλος στην Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης ΕΛΟΤ/ΤΕ7 «Πυροπροστασία-Πυρόσβεση» από τον 02/2023.

Όλα αυτά τα χρόνια, ασχολούμενος με τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής, γνώρισα κάθε περιοχή της περιφέρειάς μας, συναντήθηκα με τις τοπικές κοινωνίες και προσπάθησα μέσα από την εκάστοτε θέση μου να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο.

Με την πολύ τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, είμαι ικανός και πρόθυμος να συνεισφέρω στην εκλογική νίκη, στην ενίσχυση της θέσης της παράταξής μας στην περιφέρειά μας και να βοηθήσω τους συμπολίτες μου, ώστε να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.

Πριν δύο μήνες αποδέχτηκα την πολύ τιμητική πρόταση/πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συστρατευτώ και να είμαι Υποψήφιος Βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

Είναι μία τεράστια τιμή για εμένα.

Όχι μόνο γιατί θα εκπροσωπώ την Παράταξη στην οποία εντάχθηκα από τα νεανικά μου χρόνια. Όχι μόνο γιατί η επιλογή του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου με κάνει υπερήφανο για την αναγνώριση όλης της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει έως τώρα, τόσο επαγγελματικά όσο και για την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά κυρίως, γιατί θα έχω την ευκαιρία να ζητήσω την ψήφο σας, συμπατριώτες μου, για να σας εκπροσωπήσω στην Βουλή των Ελλήνων.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα να εκφράζω την ανανέωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρειά μας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω ότι μπορώ να δώσω όλη μου την ενέργεια για να υπηρετήσω τον μεγάλο στόχο που έχει η Νέα Δημοκρατία. Τη μετάβαση στο μέλλον. Τη μετάβαση στην σταθερή ανάπτυξη.

Με νέες επενδύσεις που δημιουργούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Με νέες διαδικασίες στο Κράτος. Με ψηφιακά εργαλεία που εξυπηρετούν πραγματικά τον πολίτη. Με έμφαση στην αναδιάρθρωση της Δημόσιας Υγείας. Με πραγματική κοινωνική πολιτική που δεν αφήνει κανένα συνάνθρωπό μας μόνο του.

Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι πολιτικοί δεν κρατούν μαγικό ραβδί. Δεν μπορούν να λύσουν μονομιάς όλα τα προβλήματα. Εγώ δεν θα σας υποσχεθώ τίποτα παρόμοιο. Όμως…
Όμως αυτό που οφείλει κάθε πολιτικός σε κάθε γωνιά της χώρας μας είναι να προσπαθεί. Να προσπαθεί κάθε μέρα όπως μπορεί και πάνω από όλα να είναι πραγματικός εκπρόσωπος των συμπολιτών του.

Να μιλάει μαζί τους. Να καταγράφει τα προβλήματα, τις αγωνίες, τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Να σηκώνει τα τηλέφωνα. Αυτό δεν είναι απλά υποχρέωσή του. Είναι και πρέπει να είναι η μόνη αδιαπραγμάτευτη συμφωνία με τους συμπολίτες του. Εγώ αυτό πιστεύω και αυτό θα κάνω. Και τώρα στην προεκλογική περίοδο και φυσικά και μετά τις εκλογές.

Αυτό είναι το μόνο πράγμα στο μυαλό μου από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επέλεξε ως Υποψήφιο στην Ανατολική Αττική!

Όλοι στην κάλπη της 21ης Μαΐου για τη νίκη της μεγάλης παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με Πρωθυπουργό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Πάμε Σταθερά-Τολμηρά-Μπροστά!Πηγή

Απάντηση