Μαρία Κορινθίου: Υπάρχουν ρεπορτάζ που είναι ρουφιανοκουτσομπολίστικα

0 17


Δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη έκανε η Μαρία Κορινθίου, με αφορμή τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, για την εκπομπή “Το Πρωινό”.

«Δεν ξέρω αν γίνονται δοκιμαστικά ρωτήστε αυτούς που είναι να ρωτήσετε. Τι άλλο να πω; Καλά να είναι τα κορίτσια, καλά ήρθανε, καλεσμένες ήταν, μια χαρά. Κάτσανε στο πάνελ, αφού λοιπόν κάτσανε στο πάνελ… Εγώ είμαι σε μία θέση, που την έχουμε διαχωρίσει εξ αρχής, όλοι μαζί, δηλαδή κι εγώ την έχω διαχωρίσει, να σας το πω πολύ απλά, μπας και γίνω κατανοητή. Μέσα στο συμβόλαιό μου γράφεται ότι εγώ είμαι από το δεύτερο κομμάτι και μετά. Εγώ καταρχάς είμαι «παιδί» του εμπορικού και της διοίκησης του καναλιού».

Μιλώντας για όλα τα ρεπορτάζ, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και το αν στεναχωριέται η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Δεν στεναχωριέμαι. Γιατί να στεναχωριέμαι; Υπάρχει γενικά μία υστερία, μία παρανόηση, ένα πράγμα… πολύ φασαρία για εμένα, πολύ κουβέντα. Αυτό είναι που δεν μπορώ. Θεωρείται ότι μέσα σε μία εκπομπή, που είμαστε αυτή τη στιγμή, μαζί, δεν μιλάω με τον Γιώργο; Καταρχάς με τον Γιώργο είμαι μία χαρά. Υπάρχουν ρεπορτάζ που είναι ρουφιανοκουτσομπολίστικα, γιατί; Γιατί ότι έχει ειπωθεί δεν υφίσταται».

«Δεν είπα ότι φεύγω από τον Γιώργο Λιάγκα, για να δεις ότι έχουν σημασία και οι λέξεις . Με ρωτήσανε και απάντησα πολύ όμορφα και ωραία και πολύ απλά, ότι από του χρόνου δεν θα παρευρίσκομαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν είπα ούτε ότι φεύγω, ούτε ότι τσακώθηκα με τον Γιώργο» δήλωσε στο τέλος.

enikos.grΠηγή

Απάντηση