Φερνάντο Σάντος: «Μετά από 3 μήνες αποχής, η συνέχεια δεν μπορεί να είναι φυσιολογική» | ΣΠΟΡ

0 6


Ο Φερνάντο Σάντος επιχείρησε να αναλύσει το πως μπορεί το ποδόσφαιρο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Μετά από μία διακοπή τριών μηνών, η συνέχεια δεν μπορεί να είναι φυσιολογική». Λόγια του Φερνάντο Σάντος, στη διάρκεια της ομιλία του, κατά την εκδήλωση του Cascais Sports Weekend, έχοντας συμμετάσχει στην ομάδα που ασχολήθηκε με το θέμα «Αθλητισμός σε περιόδους πανδημίας» και τονίζοντας ότι «θα προτιμούσα να παίζω στο Euro».

«Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, καθώς τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει και σε αυτά που έχουν ξαναρχίσει, μόνο τώρα οι ομάδες αρχίζουν να εμφανίζουν κάποιο ρυθμό», πρόσθεσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας που τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσει να υπερασπίζεται τον τίτλο της στο Nations League.

Ο Φερνάντο Σάντος αναγνωρίζει ότι ο προγραμματισμός της εθνικής ομάδας «συμβιβάστηκε» με την πανδημία του κορωνοϊού: «Στην αρχή της πανδημίας, δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα whatsApp με τους παίκτες για να καταλάβουμε πώς ζούσαν σε αυτές τις πιο αγχωτικές στιγμές. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο στις 31 Αυγούστου, την πρώτη ημέρα της συνάντησης στην εθνική, θα τους αντικρίσω στα μάτια και θα δω πώς είναι».

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More