Ο ιατρός Ζαφείρης Πλάτων διοργάνωσε εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους προς τιμήν της Σοφίας Ζαχαράκη (φωτο- βίντεο) – RPN

0 13


Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο ιατρός Ζαφείρης Πλάτων και η σύζυγός του, στις αριστοκρατικές ”Αμαδρυάδες” του Πικερμίου, το απόγευμα της Πέμπτης 11/5, προς τιμήν της υφυπουργού Τουρισμού και υποψηφίας βουλευτού με την Ν.Δ στην Ανατολική Αττική Σοφίας Ζαχαράκη. Πολλοί και εκλεκτοί οι καλεσμένοι συνομίλησαν με την υπουργό και της εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής. Η Σοφία Ζαχαράκη, πάντα απλή και ευπροσήγορη, άκουσε με προσοχή όλους τους κατοίκους και ήπιε μαζί τους ένα ποτήρι κρασί.

Την υποψήφια βουλευτή προλόγισε ο οικοδεσπότης Ζαφείρης Πλάτων αλλά και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του (που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο που ακολουθεί), εξήρε την συνεργασία του δήμου μας με την κ. Ζαχαράκη, στην περίοδο που διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας. Κατόπιν τον λόγο πήρε η Σοφία Ζαχαράκη, που όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο ολιγόλεπτο βίντεο που έπεται, χωρίς μεγάλα λόγια και με περισσή μετριοπάθεια και σεμνότητα, μίλησε για το πρόγραμμα της Ν.Δ.

Στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, και οι πολιτικές συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν. Εμείς να ευχηθούμε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στην Σοφία Ζαχαράκη.


Κατερίνα Τράση

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς μιλά για την Σοφία Ζαχαράκη
Ο Ζαφείρης Πλάτων με την Σοφία Ζαχαράκη
Ο οικοδεσπότης Ζαφείρης Πλάτων προλογίζει την υποψήφια βουλευτή Σοφία Ζαχαράκη
Η Σοφία Ζαχαράκη με το ζεύγος Παυλίδη και την κ.Μώρου
Με τον Αλέκο Τράικο

Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ. Ακολουθεί βίντεο


Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ
Πηγή

Απάντηση