Ο Τελμησσός Μαραθώνα συνοδεύει την Μαραθώνια φλόγα στον Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου

0 15


Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΦΛΟΓΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

 

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στις 19:00 το απόγευμα στην Πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου θα ανάψει η Φλόγα του Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου!

 

Είναι τιμή και συγκίνηση για το σύλλογό μας να παραβρίσκεται στην εκδήλωση με αντιπροσωπεία μελών του ως τιμώμενος σύλλογος μαζί με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Μαραθώνος Ευάγγελο Κυπαρίσση και με εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ.

Αποτελεί ύψιστη τιμή να μεταφέρεται η φλόγα από τη γενέτειρα του Μαραθωνίου δρόμου, τον ιστορικό Μαραθώνα, και να ανάβει σε μια άλλη πόλη που διοργανώνει Μαραθώνιο Δρόμο μεταλαμπαδεύοντας έτσι μηνύματα χαράς, αλληλεγγύης, σεβασμού και τιμής προς την ιστορικότητα του Μαραθωνίου δρόμου.

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Βλάσης Καραβασίλης έκανε πρόταση στην Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του Μαραθωνίου και εκδήλωση Αφής της Μαραθώνιας Φλόγας, κάτι που έγινε αποδεκτό με ιδιαίτερη θέρμη. Έτσι φέτος για πρώτη φορά θα ανάψει η Φλόγα του Μαραθωνίου στη Ρόδο!

 

Χθες η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Ρόδου Μαριέτα Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι «η τελετή του ανάματος του Βωμού της Μαραθώνιας Φλόγας συμβολίζει τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, του αλληλοσεβασμού, της υπέρβασης των ανθρώπινων ορίων, της συμμετοχής σε μια συλλογική προσπάθεια και της ευγενούς άμιλλας.”

 

Η φλόγα θα ανάψει αύριο το απόγευμα λοιπόν στην Ρόδο και ο σύλλογος μας μαζί με το Δήμο Μαραθώνος θα βρίσκονται εκεί ως θεματοφύλακες της Μαραθώνιας φλόγας εκπροσωπώντας τους κατοίκους του ιστορικού Δήμου Μαραθώνος.

Θα είμαστε όλοι με τη σκέψη μας κοντά τους!

 Πηγή

Απάντηση