Την Βουλευτική μου αποζημίωση θα τη δώσω σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη! – RPN

0 6


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με λίγα λόγια θα ήθελα να σας συστηθώ.
Ονομάζομαι Ιωάννης Γκαράνης, τέως ιδιοκτήτης Γενικής κλινικής στη Λάρισα, με σπουδές στη Φλωρεντία και προέρχομαι απο μία κλασική έντιμη ελληνική οικογένεια.

Οι αξίες με τις οποίες πορεύτηκα στη ζωή μου ήταν η εργατικότητα, η τιμιότητα , η ειλικρίνεια, η αγάπη προς την πατρίδα, ο σεβασμός στην απόλυτη υπόσταση.


Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον τομέα του ποδοσφαίρου, με γνωρίζουν καλά. Επί σειρά ετών για την ιδέα αυτή αγωνίστηκα και αγωνίζομαι έως σήμερα.

Κατεβαίνοντας σε αυτόν τον αγώνα, με τη δική σας συμπαράσταση θα μπορέσω να λύσω και να θεραπεύσω χρόνια προβλήματα που αφορούν και τον χώρο αυτό.

Ο ΑΜΕΣΟΣ τρόπος είναι να δίνω την Βουλευτική μου αποζημίωση σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Απο τους ανθρώπους με ΑΜΕΑ, οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, τους Φιλοζωικούς συλλόγους και φυσικά, όσους περισσότερους ανθρώπους ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, γιατί προέρχομαι απο το αυτό τον χώρο και είναι ιδιαίτερη μου αγάπη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που κατεβαίνω στις εκλογές. Θέλω να γίνω η φωνή των Ερασιτεχνικών σωματείων, όλων των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών γιατί κανένας πραγματικά δεν νοιάζεται για αυτούς.

Να δίνω μάχες για αυτούς που το σύστημα αγνοεί.

ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής με την Ελληνική ΛύσηΠηγή

Απάντηση