Τζόκερ: Επαιζε τα ίδια νούμερα για χρόνια και δικαιώθηκε -Με 3 ευρώ κέρδισε πάνω από 30.000 [εικόνα] | ΕΛΛΑΔΑ

0 6


H τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά και τους… επίμονους όπως φάνηκε στην Αμαλιάδα μετά την χθεσινή κλήρωση του Τζοκερ.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους δυο υπερτυχερούς που κέρδισαν πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ, υπήρξαν και κάποιοι που κέρδισαν μικρότερα, αλλά διόλου ευκαταφρόνητα ποσά. Ο λόγος για έναν κάτοικο Αμαλιάδας ο οποίας μετά από υπομονή και επιμονή χρόνων παίζοντας τα ίδια νούμερα κατάφερε να κερδίσει.

Ο τυχερός άνδρας, έπαιξε ένα απλό δελτίο των τριών ευρώ, έπιασε «πεντάρι» και κέρδισε 31.508 ευρώ. Μάλιστα, αν είχε παίξει ένα δελτίο αξίας δέκα ευρώ με όλους τους αριθμούς στο πεδίο του ΤΖΟΚΕΡ τώρα θα ήταν εκατομμυριούχος. Ωστόσο, επέλεξε να μείνει πιστός στον τρόπο παιχνιδιού του και τρόπον τινά δικαιώθηκε.

«Είναι πελάτης ο κάτοχος του δελτίου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι δικά του τα νούμερα και δεν είναι τυχαία επιλογή. Είναι τα νούμερα που παίζει κάθε φορά, κάνει επανάληψη.

Τζόκερ: Επαιζε τα ίδια νούμερα για χρόνια και δικαιώθηκε -Με 3 ευρώ κέρδισε πάνω από 30.000 [εικόνα] | ΕΛΛΑΔΑ
Ο υπάλληλος του πρακτορείου Φώτης Λυμπέρης/ Φωυτογραγία: ilialive

Ένα πεντάρι, από τα έξι που έχουν βγει είναι εδώ με 31.508 ευρώ το κέρδος. Είχε ξαναπέσει πάλι πεντάρι εδώ περίπου στο ίδιο ποσό», δήλωσε στο ilialive.gr ο υπάλληλος του πρακτορείου Φώτης Λυμπέρης.

Πηγή του άρθρου

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More