Συγκινεί ο γιατρός στη Λάρισα που ηρεμεί κοριτσάκι με μία κούκλα, λίγο πριν το χειρουργείο

0 37


Στο χειρουργείο συχνά επικρατούν άσχημες στιγμές και ανθρώπινος πόνος. Άλλες φορές όμως, υπάρχουν και όμορφα, γλυκά βιώματα που γεμίζουν «ελπίδα» τον ασθενή και δίνουν κουράγιο. 

Άλλη μια πράξη που αποδεικνύει ότι οι γιατροί δεν λειτουργούν… ρομποτικά και αυτοματοποιημένα, αντιθέτως έχουν βαθιά ενσυναίσθηση βιώνοντας καθημερινά πολλά περιστατικά, άλλα πιο ελαφρά και άλλα πιο βαριά που μπορούν και να τους επηρεάσουν βαθιά, αλλά συνεχίζουν να επιτελούν το έργο τους όσο μπορούν πιο απερίσπαστοι.

Ο γνωστός ιατρός, Διευθυντής ΕΣΥ ΩΡΛ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κ. Γιάννης Τσιτιρίδης, ανάρτησε μια τέτοια συναισθηματική στιγμή με τους συνεργάτες του, λίγο πριν το χειρουργείο, ενός μικρού κοριτσιού, όταν ο συνεργάτης του Χρήστος Τερζούδης για να καθησυχάσει το κορίτσι έπαιξε για λίγο μαζί του πριν την επέμβαση με μια κούκλα barbie, την ώρα που οι νοσοκόμες ετοίμαζαν την μικρή για το χειρουργείο, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

«Όταν οι συνεργάτες έχουν καλή διάθεση και ειδικά του Chris Terzoudis που άρχισε να του βγαίνουν και πατρογονικές τάσεις !!! Καλημέρα από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας…», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media. 

#ΛΑΡΙΣΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΑΣΘΕΝΗΣ #ΓΙΑΤΡΟΣ #ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΠηγή

Απάντηση