Προσφορές: Οι WD_Black SSD έχουν τις χαμηλότερες τιμές τους στο Amazon

0 32


wd black sn850x ssd

Εβδομάδα τυχερών παιχνιδιών της Amazon τελειώνει, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να αποκτήσετε υπέροχα αξεσουάρ για τους επόμενους υπολογιστές παιχνιδιών σας. Όπως πάντα, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας είναι να αποκτήσετε ένα εσωτερικό προϊόν SSD.

Η Western Digital κατασκευάζει προϊόντα SSD με επωνυμία gaming με την ετικέτα WD_Black. Αυτήν τη στιγμή, αυτοί οι εσωτερικοί SSD υψηλής ποιότητας είναι στις χαμηλότερες τιμές τους στο Amazon. Μπορείτε να πάρετε το 1 TB WD_Black SN850X εσωτερικός SSD με μόλις 84,99 $, ή 75 $ από το κανονικό MSRP 159,99 $. Μπορείτε επίσης να αποκτήστε την έκδοση 2 TB με μόλις 154,99 $ ή 140 $ έκπτωση από το συνηθισμένο MSRP 309,99 $.

Αυτοί οι δίσκοι SSD έχουν ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 7.300 MB/s, ενώ και οι δύο υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία DirectStorage της Microsoft, η οποία θα βοηθήσει στην απόδοση φόρτωσης για μελλοντικά παιχνίδια υπολογιστή που θα υποστηρίζουν αυτήν την τεχνολογία. Το συμπεριλαμβανόμενο λογισμικό WD_Black Dashboard θα βοηθήσει στην παρακολούθηση της υγείας των SSD και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της απόδοσης του παιχνιδιού μέσω της λειτουργίας Game Mode 2.0 του λογισμικού.

Ένας SSD WD Black SN850 NVMe

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα σήμερα σε άλλα προϊόντα WD_Black SSD στο Amazon σήμερα.

Φροντίστε επίσης να περιηγηθείτε Amazon ΗΠΑ, Newegg ΗΠΑ, ή Amazon UK για να βρείτε κάποιες άλλες εξαιρετικές προσφορές τεχνολογίας. Επίσης, ελέγξτε το Ενότητα προσφορών των άρθρων μας για να δούμε αν υπάρχει κάτι που έχουμε δημοσιεύσει τις τελευταίες ημέρες που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον. Τέλος, συνεχίστε να ελέγχετε τον ιστότοπο για περισσότερες μεγάλες εκπτώσεις από Εβδομάδα τυχερών παιχνιδιών της Amazon καθώς μπαίνει στις τελευταίες του μέρες.

Ως συνεργάτης της Amazon wόταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.defer=true; js.id = id;js.src = “https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=141241332490&version=v2.8”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

neowin.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Προσφορές: Οι WD_Black SSD έχουν τις χαμηλότερες τιμές τους στο Amazon εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση