Ξανά άρρωστος ο Πάπας Φραγκίσκος, ακυρώνει όλο το πρόγραμμα

0 36


Τεράστια ανησυχία των πιστών μετά τη νέα ασθένεια του Πάπα Φραγκίσκου. Τι συμβαίνει με το προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι και πάλι άρρωστος, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 το Βατικανό και γι’ αυτό «αναγκαστικά θα ακυρώσει όλο το πρόγραμμά του για τις επόμενες ημέρες», όπως ανακοίνωσε η Καθολική Εκκλησία.

«Λόγω πυρετού, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν συμμετείχε στη λειτουργία και δεν ήρθε σε επαφή με τους πιστούς», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για την υγεία του ποντίφικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες λόγω βρογχίτιδας τον περασμένο Μάρτιο και ακολούθησε θεραπεία με αντιβιοτικά για να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να μπορέσει να συμμετάσχει στις λειτουργίες για το Πάσχα των Καθολικών.

Ο πάπας Φραγκίσκος ήταν αναίσθητος όταν μεταφέρθηκε κατεπειγόντως σε νοσοκομείο, τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με έναν Ιταλό που φέρεται να μιλά μαζί του τακτικά. Είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Gemelli της Ρώμης με χρόνια βρογχίτιδα και άσθμα, ασθένειες που τον κράτησαν πίσω στις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα των Καθολικών. 

{https://twitter.com/Pontifex/status/1662058503840645120?s=20}

#ΠΑΠΑΣ_ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #ΒΑΤΙΚΑΝΟ #ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ #ΑΡΡΩΣΤΟΣ #ΑΣΘΕΝΗΣ #ΚΑΘΟΛΙΚΗ_ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πηγή

Απάντηση