Έξω ο Φορτούνης, μέσα ο Τζολάκης

0 24


Προπόνηση της Εθνικής Ομάδας. 

INTIMESPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μπήκαν μπροστά στην Εθνική οι μηχανές για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σε τρεις ημέρες η πρώτη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» ενόψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία (16 Ιουνίου) και Γαλλία (19 Ιουνίου).

Η προετοιμασία της Εθνικής ξεκινά την προσεχή εβδομάδα και στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Aπό την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Πρόκειται για την πρώτη κλήση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στην Εθνική Ανδρών ενώ δεν θα δώσει το «παρών» στα δύο πρώτα στάδια ο Κώστας Φορτούνης.



Πηγή

Απάντηση