Ωρωπός: Βρέθηκε σώος ο 54χρονος που είχε εξαφανιστεί!

0 22


Η περιπέτεια του κ. Stephan Block έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Block, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Stephan Block, 54 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Παραλία Μαρκοπούλου, στον Ωρωπό Αττικής, το απόγευμα της 24/05/23.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 25/05/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Συναγερμού, το απόγευμα της 25/05/2023, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 54χρονος, βρέθηκε σώος! Εντοπίστηκε περιπλανώμενος στην περιοχή του Περάματος, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. O κ. Block, είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.Πηγή

Απάντηση