Διαρροή προδιαγραφών OnePlus 12 – ειδήσεις GSMArena.com

0 21


Διαρροή προδιαγραφών OnePlus 12 - ειδήσεις GSMArena.com
Το OnePlus 11, το οποίο είναι επί του παρόντος η ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Ο διάδοχός του ήδη εργάζεται, όπως αποδεικνύεται, και χωρίς έκπληξη θα ονομάζεται OnePlus 12.

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή από μια συνήθως αξιόπιστη πηγή, το OnePlus 12 θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Δεκέμβριο. Ο προκριματικός “στην Κίνα” είναι σημαντικός επειδή η παγκόσμια κυκλοφορία μπορεί να συμβεί μερικές εβδομάδες (ή μήνες) μετά από αυτό.

OnePlus 11

Το τηλέφωνο βρίσκεται επί του παρόντος σε μορφή δείγματος μηχανικής και σε αυτή τη μορφή διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 στο τιμόνι, μια οθόνη αφής QHD OLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη 100 W φόρτιση.

Το OnePlus 12 έχει τρεις πίσω κάμερες: μια κύρια κάμερα 50 MP, μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50 MP και μια κάμερα ζουμ με περισκόπιο 64 MP, η οποία θα ήταν η πρώτη στη σειρά OnePlus, αν και σίγουρα δεν είναι η πρώτη για τη μητρική εταιρεία Oppo. Εκτός από αυτό, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές συναρπαστικές αναβαθμίσεις υλικού με την πρώτη ματιά – η οθόνη έχει το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό της, με την ίδια ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης και η χρήση του τσιπ επόμενης γενιάς είναι σχεδόν ισοδύναμη για το μάθημα.

Λάβετε υπόψη ότι βρισκόμαστε ακόμη αρκετά νωρίς στον κύκλο ανάπτυξης αυτού του τηλεφώνου, καθώς απέχουν επτά μήνες από την πραγματική κυκλοφορία του, οπότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από τώρα και τότε. Και φυσικά θα σας φέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε.

Πηγή

//platform.twitter.com/widgets.js

GsmArena.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Διαρροή προδιαγραφών OnePlus 12 – ειδήσεις GSMArena.com εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση