Το Android 14 Beta 2.1 κυκλοφόρησε για την εξάλειψη σφαλμάτων. τι πρέπει να κάνουν όσοι βρίσκονται στο QPR3 Beta

0 17


Το Android 14 Beta 2.1 κυκλοφόρησε για την εξάλειψη σφαλμάτων.  τι πρέπει να κάνουν όσοι βρίσκονται στο QPR3 Beta
Η Google έχει κυκλοφόρησε το Android 14 Beta 2.1 για να εξουδετερώσει ορισμένα από τα σφάλματα που έχουν επηρεάσει τους χρήστες. Κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα αναμένουμε να κυκλοφορήσει το Android 14 Beta 3 και εκείνη τη στιγμή το λογισμικό αναμένεται να είναι σε σταθερότητα πλατφόρμας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι 100% ασφαλές να εγκαταστήσετε το beta και ότι θα εξακολουθεί να είναι ασταθές. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι τα API προγραμματιστών και οι συμπεριφορές που αντιμετωπίζουν οι εφαρμογές είναι οριστικές και όσοι δεν τους πειράζει να ρισκάρουν, θα αποκτήσουν νωρίς τη δυνατότητα χρήσης του Android 14. Η τελική σταθερή έκδοση του Android 14 θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο.
Μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης Android 14 Beta 2.1 μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος. Ακολουθήστε τις οδηγίες. Τώρα, εάν το Pixel σας είναι εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα QPR3 Beta, τα ακόλουθα είναι σημαντικά. Εάν ελέγξετε για μια ενημέρωση λογισμικού, θα πει ότι είναι έτοιμη, αλλά πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τι λέει η ενημέρωση. Είναι Android 14 Beta 2.1. Εάν δεν έχετε πρόθεση να εγγραφείτε στο Android 14 Beta αυτή τη στιγμή, μην πατήσετε το κουμπί για να το εγκαταστήσετε, διαφορετικά θα βρεθείτε στο ναρκοπέδιο που είναι το πρόγραμμα Android 14 Beta.

Αγοράστε το Google Pixel 7a τώρα!

Εάν εκτελείτε το πρόγραμμα QPR3 Beta, η παράβλεψη της ενημέρωσης Android 14 Beta 2.1 θα σας επιτρέψει να λάβετε την επόμενη ενημέρωση QPR3 Beta. Στις 5 Ιουνίου, θα μπορούσαμε να δούμε την τελευταία και τελική έκδοση του Android 13 QPR3 να κυκλοφορεί (γνωστή και ως η Τριμηνιαία ενημέρωση Ιουνίου Pixel), και οι συνδρομητές αυτής της έκδοσης beta θα μπορούν να αποχωρήσουν χωρίς καμία ποινή μόλις εγκαταστήσουν τη σταθερή έκδοση της ενημέρωσης στα τηλέφωνά τους.

Το Android 14 Beta 2.1 διορθώνει τα ακόλουθα ζητήματα:

  • Διορθώθηκαν περισσότερα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας ως 0%, ανεξάρτητα από το πραγματικό επίπεδο φόρτισης της συσκευής. (Τεύχος #281890661)
  • Διορθώθηκαν προβλήματα που μερικές φορές προκαλούσαν διακοπές ήχου στα ηχεία της συσκευής. (Τεύχος #282020333, Τεύχος #281926462, Τεύχος #282558809)
  • Διορθώθηκαν προβλήματα σταθερότητας συστήματος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πάγωμα ή συντριβή εφαρμογών ή της συσκευής. (Τεύχος #281108515)
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με τη λειτουργία πάντα στην οθόνη κατά τη χρήση συσκευής με Android Auto. (Τεύχος #282184174)
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που μερικές φορές προκαλούσε σφάλμα της εφαρμογής Google Photos κατά την προσπάθεια ανοίγματος συγκεκριμένων φωτογραφιών.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου, ενώ η πλοήγηση με χειρονομίες ήταν ενεργοποιημένη για μια συσκευή, η τοποθέτηση ενός βίντεο σε λειτουργία εικόνας σε εικόνα στην εφαρμογή Google TV εξαφάνισε το παράθυρο εικόνας σε εικόνα, παρόλο που η αναπαραγωγή συνεχιζόταν και ο ήχος εξακολουθούσε να ακούγεται.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που προκάλεσε διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής Επαφές Google κατά τη διαχείριση των ρυθμίσεων λογαριασμού.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το εικονίδιο για την εφαρμογή Μηνύματα Google δεν εμφανιζόταν για ειδοποιήσεις όταν ήταν ενεργοποιημένη η λειτουργία πάντα στην οθόνη.

Το Android 14 Beta 2.1 είναι διαθέσιμο για τα Pixel 4a 5G, Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

phonearena.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Το Android 14 Beta 2.1 κυκλοφόρησε για την εξάλειψη σφαλμάτων. τι πρέπει να κάνουν όσοι βρίσκονται στο QPR3 Beta εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση