Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά την Τίνα Τέρνερ με μια φωτογραφία από το studio 54!

0 32


Το απόγευμα της Τετάρτης (24/5) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Τίνα Τέρνερ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

«Η Τίνα Τέρνερ, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια.

Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», ανέφερε η εκπρόσωπός της στην ανακοίνωση του θανάτου της.

Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά την Τίνα Τέρνερ

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό της, ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρέτισε την Τίνα Τέρνερ με μια φωτογραφία που φτάνει αρκετά χρόνια πίσω κάπου στα 70’s.

Στη φωτογραφία αυτή η Τίνα Τέρνερ ποζάρει με τον Φρανσίσκο Σκαβούλο, φωτογράφο μόδας περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στα εξώφυλλα του Cosmopolitan και τα πορτρέτα των διασημοτήτων του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2004.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις απίστευτες αναμνήσεις στα τέλη της δεκαετίας του 70 με τον φίλο μου Francisco Scavullo και την Tina Turner στο studio 54! Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραφε στη λεζάντα του.

 

okmag.gr

Πηγή

Απάντηση