Η Realme κάνει τον σούπερ σταρ του Bollywood, Shah Rukh Khan, ως πρεσβευτή της επωνυμίας της για smartphone

0 16


Η Realme κάνει τον σούπερ σταρ του Bollywood, Shah Rukh Khan, ως πρεσβευτή της επωνυμίας της για smartphone
Το υποκατάστημα της Realme στην Ινδία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ορίσει τον σούπερ σταρ του Bollywood Shah Rukh Khan (SRK) ως πρεσβευτή της μάρκας της για την κατηγορία smartphone. Η εταιρεία είπε ότι υπέγραψε το SRK – που αναφέρεται επίσης ως “King Khan” – επειδή “ενσαρκώνει πραγματικά το πνεύμα του Realme με το αξιοσημείωτο ταξίδι και τη χαρισματική του προσωπικότητα” και “αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Realme να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία άλμα προς τα εμπρός”.

Η πενταετής μάρκα είπε επίσης ότι ενώνοντας τις δυνάμεις της με την SRK, «επιδεικνύει την εστίασή της στην παροχή ισχυρών, κομψών και νεανικών smartphones που αντηχούν στις φιλοδοξίες και τις φιλοδοξίες της σημερινής νεολαίας».

Τα πρώτα προϊόντα Realme που θα εγκρίνει η SRK είναι τα Realme 11 Pro και Realme 11 Pro+, που παρουσιάστηκαν στην Κίνα πριν από περίπου μερικές εβδομάδες και πρόκειται να κάνουν το ντεμπούτο τους στις διεθνείς αγορές – συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας – τον Ιούνιο. Μπορείτε να ελέγξετε τη λεπτομερή σύγκριση προδιαγραφών του Realme 11 Pro και του Realme 11 Pro+ εδώ για να μάθετε περισσότερα για αυτά.


Realme 11 Pro
Realme 11 Pro+

Realme 11 Pro • Realme 11 Pro+

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Realme συνεργάζεται με ηθοποιό του Bollywood για τα smartphone της σειράς Number. Το 2020, η Realme συνεργάστηκε με τον Salman Khan για τη σειρά Realme 6. Είχε επίσης συμμετάσχει στην ηθοποιό του Bollywood Shraddha Kapoor για ορισμένα από τα προϊόντα AIoT της. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι η Realme δεν θα πουλήσει τη σειρά Realme 11 Pro στην Ινδία με φωτογραφίες του SRK στα κουτιά του, όπως οι φωτογραφίες του Salman Khan. Αυτό τελικά δεν αρέσει σε όλους.

GsmArena.com

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-9816651697894810

Το άρθρο Η Realme κάνει τον σούπερ σταρ του Bollywood, Shah Rukh Khan, ως πρεσβευτή της επωνυμίας της για smartphone εμφανίστηκε πρώτα στο TechWar.GR.Πηγή: TechWar.GR

Απάντηση